@ohavnost mohol by ho milovat, len sa este nestihol s tebou rozist
ja len neviem ze preco by to nebola nevera? ja by som takuto neveru asi odpustila, kedze som zatazena na gayov a brala by som to asi takymto sposobom: "ja mu nieco take ako je skusenost s inym chlapom dat nemozem, tak nech si skusi" ale aj tak by som to ratala ako neveru
@zuzka2403 he, tak neviem, či sa tomu ubrániš, ak sa zaľúbiš ... ale veď ja nehovorím, v jednom z XY prípadov to asi vyjde, len veľmi zriedka aj na prvý krát
@zuzka2403 hm... tak v dobách predtým sa ľudia ženili a vydávali z rozumu a z donútenia rodičov, myslíš, že vtedy boli šťastní? vždy to bolo viac menej o tom istom, iba v inej podobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
k veci - len so mnou môžu byť neverné, ale mne nieeeee!!!!!
ak by miloval jeho aj mňa, nejak by sa to vyriešilo
vždy je na všetko riešenie presne také, aby boli všetci spokojní
ja len neviem ze preco by to nebola nevera? ja by som takuto neveru asi odpustila, kedze som zatazena na gayov a brala by som to asi takymto sposobom: "ja mu nieco take ako je skusenost s inym chlapom dat nemozem, tak nech si skusi" ale aj tak by som to ratala ako neveru
nie, mne to ako nevera nepripadá, lebo presne ide za niečím iným, niečím, čo mu ja nikdy nedokážem dať i kebyže sa roztrhám
a keď o tom viem a keď to má dovolené, tak to nevera nie je
autorká fóra: a čo takto možnosť - áno a zopakovalo sa to? ;o) ... Teda u mňa osobne nie, pokiaľ viem, ale tá možnosť by sa hodila