napríklad Star wars som videla prvý krát v 26 rokoch a kým som to nevidela, tak som nechápala, čo na tom všetci vidia a potom som zistila, že to je vlastne veľmi super
A k môjmu hlasovaniu - uvedomujem si, že je to detinské a hlúpe a racionálne chápem, že hype nie je vôbec znakom toho, že daný film/kniha... je zlý, ale časť mňa to tak podvedome berie.
Napríklad Harry Potter sa mi dosť páči, ale mal som dlho predsudky - až kým mi kamarát, ktorého vkusu som dôveroval, nepovedal, že je to super. Potom som si to prečítal, pričom zozaciatku som to čítal mimoriadne kriticky, a potom som zistil, že som na strane 100 a strašne ma to baví.
Možno si to nie vždy priznám ale trochu áno. Tiež mávam predsudky ale po nejakom čase tomu dám šancu a vo väčšine prípadov sa mi to veľmi páči a začnem byť tiež veľký fanúšik. Naposledy sa mi to stalo so Star Wars. Ale zase sú aj prípady kedy som si niečo pozrel a vôbec som tomu neprepadol - napríklad som sa snažil pozerať Marvel a DC filmy a proste pre mňa nuda. Ale chápem, že niekomu tento žáner sadne, ja proste na tieto filmy nie som.
Napriklad spominany bird box mi ukazal, ze hype je najlepsia antireklama ever.
Boze, ten film bol taka strasna chujovina! Neviem co ich to bavi, tocit dvadsiaty rovnaky film na temu nemozes ... lebo ta zozeru blizsie neidentifikovane monstra. Precitajte si Den triffidov radsej.
A hej, rovnako v pripade vacsiny ostatnych hypov aj ked sa odhodlam danu vec vidiet/citat tak zistim, ze to za to nestalo. Vacsina populacie ma proste vkus velmi odlisny od mojho a naozaj kvalitne veci sa zas tak casto kultovymi nestavaju, vid zaner fantasy, kde "kvalitne" a "popularne" fakt nejde ruka v ruke, lebo vacsinova populacia proste nebude citat knihy o rozsahu 700-1200 stran a znasilnuje uz dvadsiaty rok dokola harryho pottera, ktory sa ledva da nazvat knihou, nie to este kvalitnou.
Hej, som zla, som povysenecka, tell me something i don't know.
@kaiserchief1 a co si pozeral od marvelu? Lebo akoze viem, ze sa moze zdat, ze dc a marvel je to iste, ale fakt nie je jediny schopny film, co som videla od dc bol nolanov batman, inak vobec
@poke pravda. No musim podotknut, ze toto bolo len na naliehanie dobreho kamarata, inak by som to nepozerala ani nahodou, alebo vypla v polovici @riddler hype ta odradza od tychto 2 veci? Za seba musim povedat, ze toto su pre mna zrovna priklady opodstatneneho hypu. Recenzia nahodneho cloveka z internetu ta isto nedonuti si pozriet ani jedno ani druhe, len som chcela povedat, ze toto su zrovna veci, ktorym som dlho odolavala a nakoniec som fakt rada, ze som ich videla
@staphylococcus No trochu áno, lebo mám pocit, že som toho GoT už prejedený, a to som nevidel ani jednu časť. Lebo všade na sociálnych sieťach to ľudia istú dobu riešili, bol toho plný internet (aspoň ja som mal taký dojem). Ale možno si to niekedy pozriem. Ono to nejako súvisi s Hrami o Život? Lebo tie som čítal, a bola tam postava prezident Snow, a v GoT je nejaký Jon Snow, tak neviem či je to len náhoda, alebo je to ten istý.
@riddler nieeee vobec to nesuvisi, je to UPLNE nieco ine, to meno je nahoda
ten pocit presytenosti chapem, tiez som ho jednu dobu mala
Faktom zostava, ze je to fakt krasne spracovanie obstojnej knihy so skvelym hereckym obsadenim a uzasnym CGI
Nič ma neodradí viac ako to, že o niečom furt všetci rozprávajú. Už len preto to apriori nechcem kukať, pretože som nikdy nechcel byť súčasť ničoho módneho a keď si niečo už predsa len kuknem, furt sú očakávania také vysoké, že je to nakoniec úplná chujovina.
- Marvelovky sú všetky okrem Infinity War totálne zabudnuteľné,
- Bohemian Rhapsody je najhorší hudobný film ever (ale zas to je fakt, nie len môj názor),
- už ani to Sw neni, čo bývalo, a to hovorím s veľmi ťažkým srdcom, keďže som najváčší SW fan ever
@feelagain No od Marvelu som videl všetky Thor. Captain America a tuším že dva Iron Man filmy a od DC Wonder Woman, Justice League, Suicide Squad a Batman vs Superman
@kaiserchief1 a thor ragnarok ti prisiel nudny? lebo podla mna je thor 3 jeden z najlepsich marveloviek, a este by som skusila dat sancu na tvojom mieste guardians of the galaxy
@feelagain Guardians of the Galaxy si plánujem ešte pozrieť ale neviem či to môj názor zmení. No Thor ma zo všetkých marvel filmov bavil asi najviac, potom Iron Man a Captain America bola asi najviac nuda.
@kaiserchief1 V ako Vendeta a Constantine je tiez podla DC Comics.
Ja len takze ked ta uz Lucka nahovara aby si dal komixovkam sancu, tak daj aj tymto dvom.
K forku-ak chcem pozriem si to ak nie nie. Je vela veci okolo ktorych je hype a nevidela som ich a vela veci okolo ktorych bol hype a mala som ich rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Napríklad Harry Potter sa mi dosť páči, ale mal som dlho predsudky - až kým mi kamarát, ktorého vkusu som dôveroval, nepovedal, že je to super. Potom som si to prečítal, pričom zozaciatku som to čítal mimoriadne kriticky, a potom som zistil, že som na strane 100 a strašne ma to baví.
Boze, ten film bol taka strasna chujovina! Neviem co ich to bavi, tocit dvadsiaty rovnaky film na temu nemozes ... lebo ta zozeru blizsie neidentifikovane monstra. Precitajte si Den triffidov radsej.
A hej, rovnako v pripade vacsiny ostatnych hypov aj ked sa odhodlam danu vec vidiet/citat tak zistim, ze to za to nestalo. Vacsina populacie ma proste vkus velmi odlisny od mojho a naozaj kvalitne veci sa zas tak casto kultovymi nestavaju, vid zaner fantasy, kde "kvalitne" a "popularne" fakt nejde ruka v ruke, lebo vacsinova populacia proste nebude citat knihy o rozsahu 700-1200 stran a znasilnuje uz dvadsiaty rok dokola harryho pottera, ktory sa ledva da nazvat knihou, nie to este kvalitnou.
Hej, som zla, som povysenecka, tell me something i don't know.
@Staphylococcus no z pohľadu reklamy to celkom uspelo, lebo si si to pozrela, to či sa ti to páči alebo nie je producerom jedno
@riddler hype ta odradza od tychto 2 veci? Za seba musim povedat, ze toto su pre mna zrovna priklady opodstatneneho hypu. Recenzia nahodneho cloveka z internetu ta isto nedonuti si pozriet ani jedno ani druhe, len som chcela povedat, ze toto su zrovna veci, ktorym som dlho odolavala a nakoniec som fakt rada, ze som ich videla
ten pocit presytenosti chapem, tiez som ho jednu dobu mala
Faktom zostava, ze je to fakt krasne spracovanie obstojnej knihy so skvelym hereckym obsadenim a uzasnym CGI
- Marvelovky sú všetky okrem Infinity War totálne zabudnuteľné,
- Bohemian Rhapsody je najhorší hudobný film ever (ale zas to je fakt, nie len môj názor),
- už ani to Sw neni, čo bývalo, a to hovorím s veľmi ťažkým srdcom, keďže som najváčší SW fan ever
Ja len takze ked ta uz Lucka nahovara aby si dal komixovkam sancu, tak daj aj tymto dvom.
K forku-ak chcem pozriem si to ak nie nie. Je vela veci okolo ktorych je hype a nevidela som ich a vela veci okolo ktorych bol hype a mala som ich rada...