Takže, na ruke mám jedno znamienko ktoré keby mohlo tak by ma zabilo.. Ono ma tak sere, že ho chcem odstrániť! Ne uplne hnusné, nechutné, a zlé!
Ale nechcem ísť ku kožnej, chcem si ho odstrániť sám doma. Nepoznáte niaky "babkovský" spôsob, ako sa odstranu
V hovnach sa nachadza ista latka ktora to odstranuje.Takze ak si nato aplikujes aspon 1cm vrstvu hovien ono sa ti to scvrkne trochu a uz to nenarastie naspat do tej podoby.Takto to mozes aplikovat par krat za tyzden a bude po probleme.Len pozor nemozu to byt kukuricove hovna!
Inak nechapem preco nechces ist ku koznej, kamaratovy odstranovali z hlavy asi 4 naraz sice chvilu dostrielany ale teraz pohoda.
tak v prvom rade, najprv si preštuduj ako dostaneš rakovinu, ked si jednorázavo poškodíš znamienko nie je to hned rakovina
ale btw to si chceš vážne sam rezať hej? neni si normálny, to je fakt taký strašný problém zaplatiť si 35€ za bezproblémové chirurgické odstránenie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Premna za mna si ho odjeb kuchynskym nozom a rovno si odfakli aj to velke co mas hore na krku.
Ak je z tých vytŕčajúcich, obviaž to niťkou, riadne zahrčkaj a čakaj, kým to neodumrie.
Aneb každý má právo na prihamovanú otázku, žejó Karle?
Inak nechapem preco nechces ist ku koznej, kamaratovy odstranovali z hlavy asi 4 naraz sice chvilu dostrielany ale teraz pohoda.
ale btw to si chceš vážne sam rezať hej? neni si normálny, to je fakt taký strašný problém zaplatiť si 35€ za bezproblémové chirurgické odstránenie?