Čo hovoríte na to, keď si dá napr. baba ktorá ma očividne nejaké tie kilá navyše nejaké také oblečenie ktoré dosť tie kilá zvýrazňuje?? Lebo som si všimla,že napr. v Amerike baby ktoré majú "100 kíl" si dajú krátku sukničku a tričko do pol brucha Mys
ked radi ukazuju ake maju speky?? je to ich vec...aj ked mne to pripada strasne nechutne a nevkusne... a to ze ak holka chodi s nie velmo sympatickym chalanom... hm co ty ves?? mozno je iny aj ked vyzera ako vyzera...
no presne, je to ich vec,ale ked to berem po etickej stranke, tak je to dost dost nevkusne, ja co nemam kila navyse sa hanbim dat si minisuknu a ony sa tam pretrcaju a ledva im to zadok zakryje, a to s tym chlapcom, no neviem, ,to skor od povahy nie od krasy
no ja mam nejake tie kila navyse a pravce naopak sukne vemli nemusim tak ked mavidite v satach alebo v sukni tak to su minimalne po kolena aby to nebolo...no zas nemam az tak vela mozno nejake dve kila ale moja spoluziacka ma no trochu viac ehm no este trochu viac ako trochu a oblieka sa prrsne tak ako si povedal...a myslim si ze ma riadnu odvahu inac ju velmi nemusim ani nie vyzorovo ale povahovo
hmm je mi to jedno pokým sa to netýka mňa!?Myslím že sa tak neobliekam!A v budúcnosti by som sa tak ani neoblikala!Keby som bola tlstá samozrejme...a to s tými dievčatami a chalanmi....Niekedy to tak je ale ozaj iba niekdy!
no hej poznam taku babu aj vo svojom okoli...neni velmi tucna ale ma kila navyse a dava si minisukne a obtiahnute veci s ktorych jej tie speky trcia..ja som choda a nemam odvahu si dat take veci co ona nosi...no a ak tym parikom..ja som si to vsimla uz daaaavno bohvie cim to je
tak to je ich vec, ked sa im to paci. osobne mi to neprekaza, znesiem fakt vsetko. je len jedna vec, za ktoru by som vrazdila, a to ked pri mne alebo pri malych detoch fajci.
Heh no to je asi in mentalita v tej amerike Ale nám učiteľka vravela že to aj v nemecku... tričká nad pupok, bedrové nohavice a brucho im visí von :/ fuj ja nie som dáka tučná (teda dúfam no.. a sukňu na mne absolútne neuvidíte Ale sebavedomie tým holkám veru nechýba
A k tým párom... ja neviem... môže byť ja si to nejak nevšímam
tak take tekvicky teda co sa zvlast obliekaju do elastickejsich veci nemusim... odvaha to neni, len asi si tim chcu nieco dokazat a zvysuju si tim sebavedomie.. da sa obliect aj vkusnejsie na taku vahu, kazdopadne osobne by som s timi kileckami navyse urcite nieco v ich pripade robil...
co sa tika tych parikov, tak by som len dodal ze fakt ma zaraza ak chodia holky (na pohlad slusne vyzerajuce) s gadžami ovesanimi retazami a pod..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@14 ja som videl
A k tým párom... ja neviem... môže byť ja si to nejak nevšímam
co sa tika tych parikov, tak by som len dodal ze fakt ma zaraza ak chodia holky (na pohlad slusne vyzerajuce) s gadžami ovesanimi retazami a pod..