Nenávidím ľudí, ktorí majú potrebu neustále ohovárať. Nemajú dosť svojich problémov? Aj o mne momentálne kolujú určité veci. A také čo ani nie sú pravda. Viete ako to je. Poviete niečo jednej osobe a tá to prekrúti a povie ďalším až o tom vie celé mesto.
Strašne sa kvôli tomu trápim, pretože to ani nie je pravda. Skoro všetci ma neustále riešia a ohovárajú na každom kroku. A hovoria na mňa fakt hnusné veci... Keď ma niekto nepozná a počuje tie veci hneď si o mne urobí svoj názor. Musím len dúfať, že je pravda keď sa hovorí ,"každé čudo trvá pár dní."
Čím viac budeš dávať najavo druhým, ako strašne ťa to štve, tý viac ťa budú pretriasať a ukazovať na teba prstom. Si pre nich proste fajn "obeť". Kašli na nich...Reči sa vždy hovorili a hovoriť budú...
Ak nehovorí pravdu, je to už osočovanie.
Riešil by som to prv osobným rozhovorom.
Pravda vyjde na povrch, ak žiješ autenticky, nemusíš sa obávať o svoje meno.
"Niečo ti poviem ale nikomu to nehovor..." Štartovná veta. Prejde to, prestane ich to baviť alebo si nájdu inú obeť. Väčšinou majú v hube najviac tí, v ktorých živote sa nič extra nedeje. Farmville na fb maximálne.
Nevšímaj si ich. Poznám to. Ked napriklad niekto ohovaral mna, išla som za ním a vyriešili sme si to (niekedy).... Pretože s niektorými ludmi to jednoducho nejde. Smeje sa ti ??? Smej sa aj ty.. casom sa to utrasie, prejde ich to, ked to budes brat na lahku vahu..
aj ja som sa s tým nedávno stretla.. taká štetula, ktorej životným poslaním je lakovať si nechty, držať zázračné diéty a kydať na ľudí, ktorí sú v čomkoľvek lepší ako ona o mne poroztrubovala také pičoviny, že som nechcela uveriť tomu, čo je ľudská závisť schopná vyprodukovať, ale veľmi rýchlo som sa otriasla s tým, že žena, ktorá je odsúdená na krátenie svojho voľného času ohováraním iných je akurát poľutovaniahodná a s tým, že ľudia, ktorí tomuto uveria mi za to nestoja (a naozaj jediný, ktorý mi písal na fb v zmysle ty hnusná štetka bol chudáčik chlapec, ktorého som niekoľkokrát surovo odkopla, tak sa aspoň snažil trochu si pozbierať pošliapané kúsky hrdosti a dobre som sa na tom zabavila)
prosto, kašli na to. ľudia sú kokotní, s tým nič neurobíš. máš svoju hrdosť a nepotrebuješ klesnúť na ich úroveň
Ja sa smejem na takých veciach a ešte viac na tom keď zistím kto to tvrdí. Vysvetlovať nevysvetlujem, proste sa zasmejem, veď je to vtipné ako sa vie niekto zaoberať tvojím životom a vypúšťať hlody, ešte k tomu keď si uvedomíš z čoho tie hlody pramenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Riešil by som to prv osobným rozhovorom.
Pravda vyjde na povrch, ak žiješ autenticky, nemusíš sa obávať o svoje meno.
@orolbielohlavy to musi byt najprv celebrita alebo politik
prosto, kašli na to. ľudia sú kokotní, s tým nič neurobíš. máš svoju hrdosť a nepotrebuješ klesnúť na ich úroveň