Sme najhoršia trieda na škole. Nie len preto, že robíme len zle, že nám musia dorábať stránky na poznámky v klasáku, ale že máme otrasný kolektív. Šak to asi poznáte samé ohováračky. Všetky sa navzájom ohovárajú, ale pri tom sa kamarátia stále. Vážne nech
od 1-2 rocnika sme boli ako trieda spolu. perfektny kolektiv. drzali sme spolu.
potom sme sa zlucili cize od tretieho roc. v tedy vznikali skupinky a nedrazali sme spolu a kazdy na kazdeho valal vsetko co sa dalo.
teraz? celkom je to dobre ale aj to to nie je take ako bolo, ked sme boli prvaci az druhaci. ale na to, ze sme spolu skoor dva roky ako trieda je to az moc dobre.
avsak uz nemame zapisi v triednej knihe vsak sme uz dospeli. Alebo mame ale ja tam nie som
no nas je 16 takze ani pomaly nemame koho ohovarat... sme asi rozdeleni na dve hlavne skupiny po radoch... a vzdy niekomu nieco vadi na niekom inom.... ale kedze sa mame prakticky vsetci navzajom na salame (okrem tych co su fakt kamosi) tak nech si ohovara kto chce koho chce...
no nas je ako hadov teda 33....podla mna je to strasny pocet pretoze ja som bola zo zakladky zvyknuta na 24 ludi....polovicu triedy poznam uz 9 rokov a druhu...no oni tvrdia ze to bolo tazke sa medzi nas dostat ale si myslim ze sa im to podarilo...v podstate sa zatial mame fajn...no ale na zs to bolo riadne...tie skupinky...ako fakt...ale si mysli ze tomu sa neda zabranit mozes len dufat ze casom sa to spravi
no ymy sme este minuleho roku boli tak na skupinky rozdeleny,ale teraz sme uz kolektiv,proste uz drzime pokope,aj ked asik dvaja ludia su taky trosku odveci ale to si mozu smay za to jedna je poblaznena do japonstiny,taze nas ostatnych nevnima :d a ten druhy je totalne mimo,nas ignoruje ostatnych :d a nas je tiez jak hadov-32
Spomenula som si pri tejto teme na zakladku...aj nam vždy dorabali stranky do triednej knihy ale co sa týka ohovaraciek...neviem nezda sa mi ze by to tam bolo nejake strasne(ale to enznamená že neboli) ale kolektiv sme boli fajn a hlavne od osmeho rocnika ked nam spojili dokopy triedy....to sme sa pekne zorganizovali..a skupinky boli....neviem vsak čo proti tomu vsetci maju ked je treida naskupinkovana , sak nemoze kazdeho zaujimat to iste predsa.....
aj teraz sme na skupinky na SŠ a aj tak ked treba tak dokazee dokonalo spolupracovat cela treida že až profaci žasnú
na zakladnej na prvom stupni to bolo super... proste trieda ako celok...na druhom sa to uz rozdelovalo na skupinky,ohovaracky na dennom poriadku dokonca sa navzajom ohovarali aj "najlepsi kamosi"
a teraz na strednej sme jedna partia,az na par vinimiek...drzime spolu a nepostrehla som nejak zeby sa veeelmi ohovaralo,ale cez prestavky aj vidno kto je "domaci" a kto z intraku...a cez hodinu biflossky kutik,priemer a najvacsi flakaci... ale ako trieda drzime pokope (az na jedneho cloveka,ktory si za to moze sam)
na zakladke to bolo presne to iste jak ty hovoris preto som ani s nikym z nich nechodila von...aaa na strednej to neni zle ale tez nic moc lebo sme dost poskupinkovany zhruba na take 3vacsie skupiny a tie su tez ece podelene takze aj ked je nas 34 je to dost divne
na zs to bolo tak ze najprv sme bola fajn trieda az nas bolo menej(prechod na inu skolu...} potom sme sa zlucili este z jednou triedou aby nas bolo viac a vtedy sa to zacalo lamat a bolo to hrozne a pretrvava aj na strednej lebo tam tiez panuje ohovaranie...
aj my sme najhorsia na skole.a tiez nam dorabaju stranky v klasaku chalani su total na mozog a baby..ved to poznate..navzajom sa ohovarame..uz je to trapne,ale ...zase,ja si neviem predstavit ze by to fungovalo v nasej trotlovskej tride inak myslim normalne
v mojej novej triede je to zatial dost v pohode,su tam ludia na takej nizsiej urovni,spodina,ktori maju take nizke iq že im ohovaranie ani nenapadne,moc ich este nepoznam,ale su v pohode
a stara trieda(stale ju volam ze moja) tam bolo plno kokotov,a zaroven kamartov,vsetko len tak povrchne..
my sme tiež najhoršia trieda na škole už pár rokov, stále sa neučíme, sme drzí (nie všetci, ale tie výnimka naozaj žiadny rešpekt voči učiteľovi)...a ohováranie..áno aj v našej triede je to tak všetci sa tvária že o ničom nevedia, ale...baby navzájom každú ohovárajú no tvária sa ako kamarátky( nie všetci, niektorí sú fakt v pohode)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
takto.
od 1-2 rocnika sme boli ako trieda spolu. perfektny kolektiv. drzali sme spolu.
potom sme sa zlucili cize od tretieho roc. v tedy vznikali skupinky a nedrazali sme spolu a kazdy na kazdeho valal vsetko co sa dalo.
teraz? celkom je to dobre ale aj to to nie je take ako bolo, ked sme boli prvaci az druhaci. ale na to, ze sme spolu skoor dva roky ako trieda je to az moc dobre.
avsak uz nemame zapisi v triednej knihe vsak sme uz dospeli. Alebo mame ale ja tam nie som
tha nas kolektiv a zacal rozpadavat a teraz su iba skupinky...
a samozrejme najcastejsia tema je ohovarenie setkych...
a tho by sa malo podla mna zmenit...
dpc..heh, že to vravím práve ja..
.,.baby sme celkom sudrzne je nas menej ako chalanov sak samozrejem skupinky ale dokazeme spolu wyjst. ..
..nas je 34 okrem toho vacsina sami diwni ludia...proiste neviem.nemam rada svoj kolektiv take zaostale my to pride ..
aj teraz sme na skupinky na SŠ a aj tak ked treba tak dokazee dokonalo spolupracovat cela treida že až profaci žasnú
a teraz na strednej sme jedna partia,az na par vinimiek...drzime spolu a nepostrehla som nejak zeby sa veeelmi ohovaralo,ale cez prestavky aj vidno kto je "domaci" a kto z intraku...a cez hodinu biflossky kutik,priemer a najvacsi flakaci... ale ako trieda drzime pokope (az na jedneho cloveka,ktory si za to moze sam)
a stara trieda(stale ju volam ze moja) tam bolo plno kokotov,a zaroven kamartov,vsetko len tak povrchne..