@zajkousko tak podla mňa one je jedna z tých slušnejších osôb v našej politike s ktorou duo miki a ivan pekne zamietlo podlahu =/ a ona im to vrátila tým že sa pred voľbami vykašlala na celú tú ich chátru...
Keď nevieš koho voliť, tak voľ Noriku Mojsejovú aspoň sa na nej môžeš smiať, tá je aj taku už bohatá, takže kradnúť do politiky nejde ide si urobiť z parlamentu reality shou tak ju odporúčam voliť tým, čo nechcú ani Fica, ani Dzurindu, Sulíka a iných exotov
do pici vidim ze podaktori tu maju doktorat z politologie a uz najmenej 10 rokov vidia hlboko do politiky ....ja sa divim ze tu niekto z vas este nedostal nobelovku
@rabbitko9 prepač, ale aj obyčajný človek môže vidieť do politiky. Stačí si uvedomiť, že v podstate ešte nijaká vláda neposlala za mreže predstaviteľov predchádzajúcej vlády za očividné zlodejiny.
Čiže áno, kryjú ja a bol by som zvedavý, čo by sa našlo aj na JaT.
@puco90 neboj nenarazal som na teba ..takze mne toto vysvetlovat nemusis ..ja len nemam rad ked niekto podcenuje nove strany a ide tu davat rozumy ze volte mensie zlo pravicu ...tak to je uz fakt pre mna idiot
seci su kkti aj tak ,, do nasej politiky sa nikdy nedostane nikto kto by chcel dobre pre ludi seci chcu len nakradnut pre seba !!! a keby tam nahodou taky chcel ist tak ho pravdepodobne zlikviduju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
sven a koho?? ten tvoj smer slávny?? ved ten ukradol rovnako veľa a robil tu ešte väčší bordel. či kss radšej??
treba ignorovať modrých aj červených ale NEignorovať voľby lebo potom zmenu ťažko dosiahnuť
toho môžeš =D a krúžkuj niekoho z prvej desiatky
Čiže áno, kryjú ja a bol by som zvedavý, čo by sa našlo aj na JaT.
a nie je tam len menšie zlo sú tam aj takí čo majú ešte čistý štít