@moccacino 19 hodín? to je celkom dosť ja niekedy cez víkend aj 11 ale aj tak sa cítim unavený. To je už asi permanentné.... už asi nikdy nedospím tie prebdené noci
O jedenastej vecer sa zacinam citit ako zivy funkcny clovek, do jednej rana lietam pod stropom plna energie a medzi jednou a druhou sa zvycajne odhodlam ist spat, aj ked sa mi nechce. Zato bezne pocas dna permanentne uvazujem, ze si lahnem na chodnik a umriem od nevladania.
presne tak, cez den ma vkuse boli hlava, spala by som a je mi zle, nemam chut nic robit a do nicoho sa neviem dokopat a do tej polnoci sa uz stihnem zobudit po celom dni
podla toho kedy.... cez vikend a piatok aj o 01:00 ... ale momentalne mam dost kvazi "hybavu" pracovnu dobu, cize podla toho, kedy rano idem do prace .... ale zvacsa o tej 23:00 .... samozrejme, niekedy sa domov z prace dostanem az o tej 23:00, tak potom idem spat az po polnoci.....
já hocikedy ked chdím na dni do práce tak 00.30 ale ked neidem do práce aj o druhej o tretej o štvrtej v lete som šiel spať až o pol siedmej ráno som facebookoval s dobrým kamošom známým
na slovensku pred pracou max o 1, vstaval som o 5, v irsku pred pracou max o 4, vstavam o 10tej, ked som chodil do skoly na siedmu, tak aj skor, bo z psychickej unavy som nevladal viac ako teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hm
(a nie, chodit skoro spat tomu nepomoze)
presne tak, cez den ma vkuse boli hlava, spala by som a je mi zle, nemam chut nic robit a do nicoho sa neviem dokopat a do tej polnoci sa uz stihnem zobudit po celom dni
btw, medzi 2-4...posraná škola
voľakedy to boli chuliši prvej triedy, teraz sa vkladám na odpočinok do rúk Ježiša Krista...
Na vyske uz ani spavat nebudes?
Dospávam na prednáškach. (hhh)