Stala sa mi taká vec,že som kúpila mobil od jedného týpka na portáli ( bazos.sk ) bol to mobil APPLE IPHONE 5 16GB WHITE za 180e. Napísal mi že cená je taká nízka kôli poškrabanému krytu,a že občas nefunguje foťák čo mi až tak neprekážalo,ALE došiel mi u
@veruuuna236 No ja neviem...ale ak medzi vami neexistuje žiadna písomná dohoda, tak asi len ťažko sa bude dokazovať jeho vina...to je tvrdenie proti tvrdeniu. On môže povedať, že ti mobil predal funkčný, a že ty si ho následne pokazila, pričom v hneve si vinu zvalila na neho...
Daj mi adresu...ak je z môjho okolia, tak ti to pôjdem vybaviť ručne stručne Ako ja som kokot ja viem, ale kokotov, čo ojebávajú neznášam.... Mrzí ma to no...sú aj taký ľudia, hnusný!
@veruuuna236 "Pokiaľ viem,polícia to pod sumu 266e alebo tak nejak bude brať len ako priestupok,nedá sa s tým vôbec nič spraviť?"
To nic nemeni na veci, ze ide o podvod. Zaklad je mat pisomnu komunikaciu, kde jasne preukazes, ze ta uviedol do omylu. Nemam rad fizlov, ale musim uznat, ze toto riesia celkom efektivne.
@tomias Vďaka, že dávaš na moje slová... jj, ale nabudúce ma upozorni, že si taký chudobný, že nalievaš len lacné víno...2 dni ma hlava bolela z tej sračky!
btw aj ja mám mobil z bazosu, ale ja som si s dotyčným pár dni písal čo a ako a aj som sa s ním potom osobne stretol...a nemal som žiaden problém...dostal som úplne čisto nový ani raz nezapnutý telefón so zárukou a o 100€ lacnejšie než sa vtedy predával
No presne preto nechcem iphone. 700€ za mobil je hrozne vela aj keby bol najmakanaejsi a keby som bola bohata. A tie ostatne su velmi pravdepodobne podvody.
ach, mam taku chut ta nazvat hlupou picou, ale nechcem byt zly ... dufam, ze mas poucenie do buducna, ze na svete nechodia veci superlacno, lebo su kusok poskrabane a ze pri vyssich sumach na bazos a pod. je lepsie osobne si to ohmatat, pozriet ... a hlavne, ze preco sa to pytas na birdzi? nemas rodicov, kamaratov, rozum? vsetko sa da vygooglit, poradia ti rodicia a pod. - ale si leniva, tak ako tvoj mozog ... a viem, ze si pomyslis, ze ti "nejaky debil z birdzu pise nejake trapošiny", tvoja vec ...
druha vec mimo teba, tak vseobecne, ze sa smejem na polovici ludi nielen tu, ale vobec, ze si kupuju predrazene telefony, z ktorych nakoniec aj tak len telefonuju, pisu sms a obcas pozru fejbúčik ... na 100% som presvedceny, ze minimalne 3/4 z nich nevyuziju vypoctovu silu telefonu, moznosti mnozstva aplikacii, ale chcu to, lebo je to nove, skvele, uzasne, ma to 4jadrovy procesor,dizajn a potom to polovica z nich niekde rozdrbe na chodniku - a pritom sa daju kupit aj lacnejsie telefony, ktore su odolne narazom a vplyvom, len neisu od apple,htc atd. no a zvladaju aj fejsbúčik, ...
inak ja na telefone pozeram na webe kopec veci, fb, citam pdfka, pustam si hudbu, videa z youtube, gps, poznamky, password sejf a kopec ineho a obcas je pomaly kusok a stal 1e
Nejde o to, ze to bol ajfoun 5 a stal 180 chechtakov. Problem je v tom ze sa treba naucit kupovat veci z inzeratu. Osobny odber a vyskusanie telefonu na mieste a pred kupou je samozrejmost! Ak mas pocit ze sa neubranis, pripadnemu pokusu o okradnutie, zozen si este aj niekoho do zalohy, kto bude na blizku.
takú drahú vec by som nekúpila omg toľko dať za mobil :/ ja mám z bazoša zatiaľ 2 vecičky , obe stáli 5 e a keďže jedna vec je tričko, tak s ním nič nie je, akurát, že som sa bála, že malé mi bude, ale presne na mňa a druhá je síce vlajka na stenu ale najkrajšia, akú som kedy (HIM) videla
ale byť na tvojom mieste s mojou povahou, snažila by som sa toho týpka nájsť a poriadne skopať alebo také niečo a keby mi peniaze nedal dobrovoľne, tak by som si len vzala, čo je moje
@jimmycrow preplacam pausal? nechapem, pausal by ma stal takisto aj keby som mal k nemu iphone 5 za neviem kolko eur ... mne moj pausal vyhovuje v poho ... a mobil pred tymto som mal za symbolicke euro od otca co boli vyradovane z firmy kde robi na zahodenie
ešte že mňa poučenie do života stálo "len" 2000sk. holt, každý sa učíme na vlastných chybách, na taketo nieč by som ale ani ja neskočil, tak ako ten týpek čo kupil iphone za 500 ci kolko z "americkej" stranky a prisla mu kniha a hlina
Na Bazos nekydajte ... Akurat dnes som vdaka nemu odpalil telefon ... To ze je dievca pica a nerozmysla nema na svedomi bazos ... Staci sa pozret na dalsie jej pripecene fora typu: mozem byt tehotna? A co s vami robi alkohol ...
Btw keby si chcela predam ti dalsi iphone ... Dokonca za lacnejse
Ak máš naozaj 17 tak to si na nejakého chlapa krátka, prísť k nemu a vypýtať si prachy sama.
Tak byť tebou, zbehnem za nejakými kamošmi čo sú namakaní, čo majú svaly a poprosím ich, či by ma odviezli na tú adresu. A chcel by som vidieť výraz toho čo ti ten mobil poslal, keby tam boli štyria svalnáči. :3
urcite by som kupoval len osobne i ked poznam ludi co nakupuju na dobierku dost casto a tak viem aj o takych o im prisla tehla alebo smradlave botasky vymahat to je tazko..noo je to ako podvod a vlastne aj davnejsie bolo vspomenute ze pri kazdom predaji ci ti to preda sused, babka alebo kto je nejaka doba na vratenie, ale zas iste to nieje take jednoduche, co vies mozno to je len nejake usmrkane decko by som si vybral par paragrafov, zakonov pripadne dosiel za nim a pri* mu.. no a za druhe, skôr by ti za tie peniaze poslali funkcny iphone z ebayu z druhej strany zemegule ako 100km bazos slovensko
@zajkousko@normane a čo mala čakať keď si kupuje iphone5 za 180? tak jej treba ...keby ju ,,neojebal" henten tak by to urobil niekto druhý...aspoň nabudúce nebude taka sprostá a nenehá sa ,,ojebať" a btw rada používam slovo ,,ojebať"
@makiri Môžem ťa ojebať(vojet)? Nie...je to hnus od neho, že ju takto podviedol...aspoň keby to nebolo s mužom! Dobre, teraz k téme...keby dala adresu, tak nejaký makač z birdzu by to šiel podľa mňa vyriešiť...
to vás preboha logicky nenapadne taká vec že keď niečo kupuješ na inzerát tak si to osobne preber? ach bože ľudia a potom sa sťažujte, že vás niekto ošmekol.. zarobili na Vašej hlúposti
hned si si to mala na poste skontrolovat a zavolat policiu.
ak by si to sprtavila peniaze by si dostala pravdepodobne spat.
on by ich musel vratit a navyse by mal priestupok, stalo sa mi presne toto (ja som dostal ten priestupok).
chcela si moc vydrbat so systemom a to sa nevyplaca, iphone 5 za 180€ .
Ak byva v okoli nitry za sto eur ti od neho tie peniaze dostanem. pAlebo ovedz otcovi, frajerovi - to sa da uz riesit jedine osobne. iphone 5 su telefony pre podnikatelov. ja mam tiez kopu prachov a mam svoj iphone 4, a je to dobry telefon a pockam kym dozije.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
co uz. hlupost obcas cloveka vyjde drahsie ako 180e, tak mas aspon poucenie do buducna.
takych ojebov (len v telke) riesili xyz ludi...ale tak ludia su nepoucitelni a stale sa ulakomia na vidinu nizkej ceny..
ja nedoverujem ani ebayu
To nic nemeni na veci, ze ide o podvod. Zaklad je mat pisomnu komunikaciu, kde jasne preukazes, ze ta uviedol do omylu. Nemam rad fizlov, ale musim uznat, ze toto riesia celkom efektivne.
druha vec mimo teba, tak vseobecne, ze sa smejem na polovici ludi nielen tu, ale vobec, ze si kupuju predrazene telefony, z ktorych nakoniec aj tak len telefonuju, pisu sms a obcas pozru fejbúčik ... na 100% som presvedceny, ze minimalne 3/4 z nich nevyuziju vypoctovu silu telefonu, moznosti mnozstva aplikacii, ale chcu to, lebo je to nove, skvele, uzasne, ma to 4jadrovy procesor,dizajn a potom to polovica z nich niekde rozdrbe na chodniku - a pritom sa daju kupit aj lacnejsie telefony, ktore su odolne narazom a vplyvom, len neisu od apple,htc atd. no a zvladaju aj fejsbúčik, ...
inak ja na telefone pozeram na webe kopec veci, fb, citam pdfka, pustam si hudbu, videa z youtube, gps, poznamky, password sejf a kopec ineho a obcas je pomaly kusok a stal 1e
ale byť na tvojom mieste s mojou povahou, snažila by som sa toho týpka nájsť a poriadne skopať alebo také niečo a keby mi peniaze nedal dobrovoľne, tak by som si len vzala, čo je moje
.. ale hádam si z toho aspoň zoberieš poučenie do budúcnosti
Btw keby si chcela predam ti dalsi iphone ... Dokonca za lacnejse
Tak byť tebou, zbehnem za nejakými kamošmi čo sú namakaní, čo majú svaly a poprosím ich, či by ma odviezli na tú adresu. A chcel by som vidieť výraz toho čo ti ten mobil poslal, keby tam boli štyria svalnáči. :3
» mobil.idnes.cz/jan-kraus-rekla...
@purpledrug666 ty by si ho skopala, hej?
nabudúce si ty na rade, ktorú dobre "ojebu"...
človek sa učí celý život a ty môžeš byť ojebaná pri inej príležitosti a nebudeš ani vedieť ako s tebou parádne vyjebú......filip
no vidiš a to si si myslela, že si hviezda........filip
neboj nič však sa ty raz vypracuješ na megahviezdu, hyhyhyh..........filip
kurda muňďa, vy ženské vždy musíte viesť, kapem do kúta na hanbu, vyhrala si ........filip
hned si si to mala na poste skontrolovat a zavolat policiu.
ak by si to sprtavila peniaze by si dostala pravdepodobne spat.
on by ich musel vratit a navyse by mal priestupok, stalo sa mi presne toto (ja som dostal ten priestupok).
chcela si moc vydrbat so systemom a to sa nevyplaca, iphone 5 za 180€ .
Ak byva v okoli nitry za sto eur ti od neho tie peniaze dostanem. pAlebo ovedz otcovi, frajerovi - to sa da uz riesit jedine osobne. iphone 5 su telefony pre podnikatelov. ja mam tiez kopu prachov a mam svoj iphone 4, a je to dobry telefon a pockam kym dozije.