Ne/sladený čaj, sirupové vody, káva občas keď dostanem chuť si kúpim džús/ coca colu. Väčšinou ale teda tu cistu vodu no, aj keď mi vlastne vôbec nechuti a nemám ju rada xD
@superpinkhero Ja som tiež vždy pila najčastejšie čistú vodu. Ale posledný asi rok som to vymenila za vodu s citrónom, so sirupom, alebo čaj. A ešte som mala kedysi obdobie, keď som pila ochutené vody dosť často.
@patrixo Vidíš, mohla som dať možnosť horúcu čokoládu, kakao, kávu. To mi nenapadlo. Ale myslela som hlavne také tie nápoje od smädu V každom prípade to bolo myslené tak, že "čo z tohto" pijete najčastejšie.
Pijem ochutene mineralky ako Rajec Gaštan, Zlatá studňa Lesne plody, Magnesia Red, pripadne Bonaqua... ale momentalne ich zase nemame...
V poslednej dobe kupujeme mineralky vzdy, perlive, čiste, a do toho si davam džús zväčša jablkový , akoby to bol sirup. Čiže mám zdravo ochutenú jablkovú minerálku. Ale dám si občas aj čistú vodu, alebo minerálku, máme aj Kofolu často celkom, tak aj tú pijem a väčšinou všetko s ľadom ... lebo ja rád chladené. Teplé je nanič.
@wistingher Ten džús s minerálkou skúsim Ja mám najradšej jahodový džús, tak som zvedavá, ako to bude chutiť. Tie ochutené minerálky som myslela tými "ochutenými vodami".
ako toľko ľudí môže piť nesladený čaj bez ničoho, nechápem... mne to príde hnusné ako keby som pil teplú vodu ale tak každý máme iné chute no, za mňa džús
@mariquittka Ja tiež čaj sladím iba medom Je to oveľa chutnejšie, ale aj o dosť drahšie :/ @charlie1 Súhlasím, ako teplá mierne ochutená horká voda V čajovni sypané čaje si nesladím ani ja, ale bežne by som to asi nedokázala piť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
V poslednej dobe kupujeme mineralky vzdy, perlive, čiste, a do toho si davam džús zväčša jablkový , akoby to bol sirup. Čiže mám zdravo ochutenú jablkovú minerálku. Ale dám si občas aj čistú vodu, alebo minerálku, máme aj Kofolu často celkom, tak aj tú pijem a väčšinou všetko s ľadom ... lebo ja rád chladené. Teplé je nanič.
@charlie1 Súhlasím, ako teplá mierne ochutená horká voda V čajovni sypané čaje si nesladím ani ja, ale bežne by som to asi nedokázala piť.
Píla som aj čaje, čo chutili ako voda, ale také si ja nerobím
ale máš aj bylinkové čaje