Len tak ma napadlo ci ste pozerali vcera Slovensko ma TALENT.... co poviete na old school brothers ?? kto je podla vas lepsi breakfans alebo old school brothers...?? no podla mna urcite old school brothers....som rada, ze postupili...
@2 prečo, že sa nadrbú všade? no a čo, že boli na t-com fieste... chcú sa prezentovať a ukázať v čom sú fakt skvelý... myslím, že touto cestou ich spoznalo oveľa viac ľudí ako na t-com fieste, tak prečo nie... a k tomu môžu vyhrať 3 milióny čo v porovnani so 100 tisíc (v TF) je úplne iná káva...
a tiež som za OSB... hoci fizzy mal svoje čaro ale komplexnejšie OSB je lepšie... toť môj názor...
old school brothers boli skvelííí a tá druhá časť včera nemala chybu v tom červenom námorníckom .. juuj a postúúpili ?? D som rada aa kto ešte??.lebo to som už nepozerala..
mne sa páčili viac breakfans, lebo majú svoj vlastný štýl a vedia čo chcú. ale nemám nič proti old school brothers, ale to čo tancovali okrem breakdanceu viem aj ja... nechcem sa chváliť, ale čo stvárali breakfans, to není len o drine a old school brothers sú podľa mňa už vytrénovaní a nechápem prečo sa volajú old school brothers keď tam majú babu...
breakfans sa mi pacili viac...a to co tancovali, tak malo aspon nejaky pribeh a vobec nezalezi na tom, ze sa tam nepredvadzali a neukazovali vsetko co vedia...
ja som tak dufala ze vcera nepostupia old school brothers ,ja som tam chcela DALIBORA GAJDOSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
breakfans sú super,totálne skvelí, súhlasím s 1príspevkom,že dalibor gajdošík je totálne super proste sympoš,neznášam old school brothers sú úbohí a nehovorím to preto,že by som im závidela..
jeeeeejo.. ... DAKUJEM VSETKYM PODPORCOM BREAKFANSUU!!! A DAKUJEME ZA VSETKY HLASY... CHORISKA BOLA TAKA AKA BOLA... NIKTO TO UZ NEZMENI.. MAME SKUSENOST.. TA DALSIA BY VYZERALA URCITE INAK.. VIDIME SA VO VASOM MESTE... ...
BreakFans..sice nepoznam ich osobnee ale mozno ze su namysleny abo co ako kto nieje??a kto by nebol keby vedel tanto tancovat .. mozno by sa naucil kazdy tho co FIZZY...ale proste nieco musis mat v sebe!!je tho pravda ze tho je drina dlhorocna drina a mozno sa tho zda thake lahke ...ale ee nieje mozem tho povedat preto ze tiez tancujem a tancujem tho co FIZZY...mozno im fakt tho vystupenie nevislo...ale pozrite na kasttingu sme ich videli tancovat a tancovali supovo ...ete budeme o nich veeelmi vela pocut...ako poviem thak tii co na nich pixuju tho robia preto ze zavidia...mno ja im vsetkym drzim palce a aby boli ete viac uspesny CmuQaaaaa...
@0
ty si napisala o breakfans konkretne o fizzym,ze za tim co dokaze je len dryna...
ani nerozmyslas o com pises?
a vies aka dryna je za tim????????????????????????????????????
tak najprv premyslaj o com pises...a o kom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale aj tak som chcela aby išiel slížo to bol týpek
a tiež som za OSB... hoci fizzy mal svoje čaro ale komplexnejšie OSB je lepšie... toť môj názor...
@4 ešte postúpil ten harmonikár
@10 aj ten bol strašne zlatý
old school brothers-ovela kompexnejsi lebo breakfans dali len break dance a osb ukazali ze vedia aj poppin a lockin
...a ešte aj preto lebo ich manažér je též môj bývalý učiteľ
ty si napisala o breakfans konkretne o fizzym,ze za tim co dokaze je len dryna...
ani nerozmyslas o com pises?
a vies aka dryna je za tim????????????????????????????????????
tak najprv premyslaj o com pises...a o kom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suuuuuuuuuhlasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim