Caute Ja len, či by sa tu nenašiel niekto, kto chodí alebo ide do Olomouca na Lekársku fakultu A ako podáva prihlášku, či elektornicky alebo sa dá aj normálna "papierovka" poslať Thanks
Hej poznám Internet,ale skús si to tam omrknúť. Nie je tam veľa zmienok o prihláškach a preto využívam net a píšem tu
Nihili A ty tam študuješ, či ako ako? už som skúsila aj na školu napísať, že čo a ako, lebo viem, že minulého roku sa papierové ešte dali. Tak uvidím, čo odpíšu. Cez internet som skúšala, ale nechcele mi tam zadať moje bydlisko
@Bezi :jo jo, študujem ale som na filozofickej fakulte, tak bohužiaľ nepoznám nikoho, koho by som sa na to mohla spýtať... v každom prípade počkaj čo ti napíšu na mail, keby si sa nič nedozvedela, skúsim splašiť niekoho známeho, kto by mohol vedieť viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nihili A ty tam študuješ, či ako ako? už som skúsila aj na školu napísať, že čo a ako, lebo viem, že minulého roku sa papierové ešte dali. Tak uvidím, čo odpíšu. Cez internet som skúšala, ale nechcele mi tam zadať moje bydlisko