Vážne nechápem tých učiteľov! Stále si melú len to svoje a vôbec nás nevypočujú! Myslia si že sme leniví a neučíme sa a sedíme len za počítačom... nehovorím o niektorých výnimkách
Keď sa snažím vysvetliť im to len odseknú a povedia že som drzá..
u nas na skole mi vadi len ejdno ze nas nemcinar stale kontroluje domace ulohy. najprv jeden potom druhy a potom treti ty dostanu 5ky lebo nemaju a potom to dieme robit spolocne a tak sa endostaneme nikdy k novemu ucivu
ale inak mame aj bhovich profkaov. a s jednim sme si aj pohresili a dobre bolo
Inak my máme jednu takú aaachh, čo ma vždy vé prekuknúť, ked nečo kujem..podvádzam a tak..hoci ťaháky mi ešte neodhalila..ale aj tak achhh..opica jednaa!! (
Podla mna mlady profaci su v pohode ale ked sa uz blizia tak k styridsiatke tak sa to zhorsuje a ked uz maju nad 50 tak je to uz hrozne s nimi (kde chodis v TN do skoly?)
tak my mame u nas na gympli profesora vola sa jarko mozme mu aj tykat no nie vsetci len ti ktorym dovoli aj si pohresime minule nas aj pivom ponukol proste uplne super nedam dopustit na neho a to uz ma cez 40 cize neplati o vsetkych ze po 40 je to s nimi horsie a horsie
Oni si stoja len za jednym nazorom,ze oni su ucitelia-AUTORITA!takze preto by sme ich mali respektovat.pritom su totalni voli niektori...aj my mame svoje prava a ked im toto povieme vysypu na nas aki sme spatni,nevieme sa chovat atd blablabla.takze vlastne nasa snaha bude vzdy marna
Niektorí učitelia su fakt hrozny my mame dobre i zle ucitelky.jednu mame taku jak...co doma sa ucis na logiku i biflujes a ona ti da 3 je toto mozne???
och pana...to je daco strasne...mame sprosteho matikara, ktory skoro nic nevie naucit...a dava blbe znamky...pol triedy prepadava...mohol by ist na dochodok...je uz stary...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale inak mame aj bhovich profkaov. a s jednim sme si aj pohresili a dobre bolo
Inak my máme jednu takú aaachh, čo ma vždy vé prekuknúť, ked nečo kujem..podvádzam a tak..hoci ťaháky mi ešte neodhalila..ale aj tak achhh..opica jednaa!! (
Jeeeeej Ado ty si si zase vypol Caps Lock