@salora úplne súhlasím a @66janica6 vieš čo? Keby si mala 12,tak poviem ok,je ešte malá nevie čo vraví,ale už keď toto povie 17 ročná baba ...Nehnevaj sa,ale naozaj by si sa mala zamyslieť nad tým,čo si tu teraz napísala.........
@16 súhlasim s tvojím nazorom ... keď som sa @66janica16 pozrela na tvoj vek ostala som v nemom úžase. Psov mam tiež rada ale dieťa sa s ním porovnávať nedá. Predstav si, žeby to niekto spravil tebe kebyže si mladšia.
Nepochopím takéto matky...načo si robia deti keď sa o ne nevedia starať, keď sa k ním správajú tak ako sa správajú
@salora je to brutál no ale tak keď bude mať vlastné deti,tak potom si to uvedomí...síce ja vlastné deti nemám(ešte času),ale mám malého brata...a medzi nami je tak priepastný vekový rozdiel,že sa vlastne občas cítim ako mama...
@20 lol @18@19@21@22 nebudem si predstavovat keby to urobili mne..ja som sa vyjadrila konkretne k tomuto a nemozem za to ze pri pohlade na tie fotky nic necitim.proste ma to neberie..nezaujima ma to..netrapi ma to a to decko nelutujem
no ved 18 rocna matka ta co si myslite.. su mladi, plni zivota.. tak chcu robit bludy.. aj ked su "pod papucou.." takych veci je hore dole kopu... a ti "viac dospelejsi a starsi" sa opijaju, odrezavaju si koncatiny, niekto aj hlavu... ini zase strkaju opitemu spiacemu kamaratovi do zadku uhora (vdaka comu zomrel) a ine bludy... na svete je kolko ? 7 miliard ludi? keby sa pisalo "len" o jednom milione debilnych ludi na svete... v novinach.. tak by ste nestihali vsetky tie bludy citat... ble..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@3 @66janica6 - tebe sa to zdá normálne?
Nepochopím takéto matky...načo si robia deti keď sa o ne nevedia starať, keď sa k ním správajú tak ako sa správajú
peace!