Chodim s chalanom uz od jesene a uz ma ,,omrzel" , mam ho este rada,ale tak uz nie tak ako predtym,nechcem ho sklamat, a uz mi k narodkam kupil aj prsten a on ma ma stale rad,mam sa s nim rozist?ale tak,keby sme sa rozisli,chybal by mi..
toto je podla mna chore...tak ked uz s niekym chodim tak ho lubim a neomrzi ma ako nejaka hracka abo co a ak hej tak ho asi nelubim tak ako by som mala len mu ublizujem a vobec by som sni m nemala chodit...tolko moj nazor
laska sa ma vyzijat aj vztah nikdy to nebude rovnake... a je samozrejme ,ze su aj tazsie obdobia.. ak ho nemilujes neklam ho uz dalej a rozidte sa v pokoji,ale ak ho naopak milujes snaz sa
@0 .... asi viem ako sa citis...ja som niekedy zazivala to iste..ale neviem ci je ten najspravnejsi vyraz ze "omrzel" ..... proste len ho uz nelubis..a je to tak..darmo sa budes premahat...potom to bude pre teba este horsie..ja som si uz take zazila a uz nechcem....ked si raz zacala pochybovat nad vami..uz to neni dobre..ale rozhodnut sa musis sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov