Neviem,určite tu už bola tákato diskusia ale ja som lenivá a nechce sa mi hladať xD No,veľmi by ma zaujímalo,že či už ste v láske spravili nejaké chyby a aké.. A ako to nakoniec dopadlo...Aké sú pocity toho "druhého" vo vzťahu...Práve prechádzam krízou a
ak je omylom byť zamilovaný niekoľko rokov do osoby čo o mňa nemala žiadny záujem tak som sa zmýlil riadne...a ešte keď som myslel že 16 ročné sú schopné vzťahu...
nedokazem charakterizovat omyl..ale tak par krat sa mi stalo, ze som sa traplia kvoli niekomu, kto ma nechcel-avsak to nebol omyl, to bola moja jebnutost
komplexne- z chyb sa ucim-nepovazujem to za strasny omyl
omyl by bol ak by som sa mala rozhodnut pre jednoho z mnohých a vybrala by som si zle..alebo.. aa..nebudem tu polemizovat
Za to, ze ti nejaka hned na prvykrat neotrcila picu, este nemusi byt namyslena Jasne nitra je plna piciek, ale tak isto je tu aj kopa peknych a zaroven inteligentnych bab. I ked spojenie pekna a inteligentna vo vacsine pripadov nejde moc dokopy
No v podstate mas pravdu, ale poznam jednu, ktora je pekna a inteligentna a je sama. Nema stastie na chalanov, a pri tom je krajsia nez ja a to je co povedat
dostala som sa na koniec diskusie a poriadne si nepamätám aký je primárny problém, kvôli ktorému bola založená, lebo holyho problémy boli veľmi zaujímavé
no nič...
ale k veci: vzhľadom na môj nízky vek sa nemôžem sťažovať na chyby a omyly v láske, keďže do istého času som sa s chalanmi len vodila za ručičky a cmučkovala, teda priestor na riešenie citových záležitostí bol značne obmedzený (a možno to bola chyba, že pre mňa to bolo len vodenie sa za ruky atď. ale to už teraz nie je dôležité ).
s terajším súdruhom, voči ktorému pociťujem už čosi viac ako len fyzickú náklonnosť, som spravila len jednu veľkú chybu: ešte som nenašla príležitosť na to, aby som mu upratala izbu
Jasné, plno.. Najhoršia je tá, ktorej sa budem zrejme dopúšťať vždy, ak sa jej nejak záhadne nezbavím: nechopnosť priznať sa, že toho dotyčného ľúbim. Akoby to bol trestný čin. Je to pomerne na slučku, keď s tým nedokážete nič spraviť a len sa prizeráte, ako vám všetky šance plynú pomedzi prsty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nech zije stred a sever slovenska!
k problemu: ja uz som spravila tolko chyb ze cakam kedy budem mat cely vztah chybny a potom to bude v pohode
komplexne- z chyb sa ucim-nepovazujem to za strasny omyl
omyl by bol ak by som sa mala rozhodnut pre jednoho z mnohých a vybrala by som si zle..alebo.. aa..nebudem tu polemizovat
no nič...
ale k veci: vzhľadom na môj nízky vek sa nemôžem sťažovať na chyby a omyly v láske, keďže do istého času som sa s chalanmi len vodila za ručičky a cmučkovala, teda priestor na riešenie citových záležitostí bol značne obmedzený (a možno to bola chyba, že pre mňa to bolo len vodenie sa za ruky atď. ale to už teraz nie je dôležité ).
s terajším súdruhom, voči ktorému pociťujem už čosi viac ako len fyzickú náklonnosť, som spravila len jednu veľkú chybu: ešte som nenašla príležitosť na to, aby som mu upratala izbu