ahojte, pocuvajte, mam chalana s ktorym chdim už pol roka a teraz má ísť za krádež auta do basy na 3 roky.....strašne ho milujem...každý deň pijem a plačem...že ho vlasne stratím....poradte mi niaky liek ako sa vrátiť k normálnemu životu. Ďakujem
no ale toto na vás obdivujem baby...nie na všetkých ale hlavne na takýchto s vymytými mozgami... poviem len toľko... máte čo chcete a ty tiež chcela si kriminálnika? máš ho... tak si nemáš prečo sťažovať
chlastanim nic nevyriesis!! je to najhlupejsia vec, aku mozes spravit. tym ze budes chlastat, nijak nespravis, aby tam nesiel.. takze hlavu hore. a to ze s nim chodis pol roka.. nie si s nim zobrata. ani nic podobne. ako ho milujes.. neboj. zide z oci zide z mysle, alebo ho tie tri roky mozes cakat... teda pokial sa nespijes do nemoty!!
@holyknight za to, že tebe mnohé alebo jedna alebo koľko ich bolo ublížili, nemusíš každej priať len to najhoršie.. to robia len obyčajní zbabelci a slabosi... ukáž, že si niečo viac a vzchop sa
@13 ako vidím nechápeš, ako najlepšie baba zmúdrie v týchto veciach? iba keď si "nabije hubu" , proste máloktorá je natoľko silná aby si niečo nezačala s rôznymi indivíduami, ale samozrejme že na tejto stránke bude tvrdiť väčšina že je...
@holyknight ok beriem ale ja ti stále hovorím, že nie všetky sú rovnaké a na druhej strane tu nejde o žiadnu silu alebo nesilu... tu ide len o chémiu ako vždy (ale väčšina tomu hovorí láska)
@aneta8875 nejako si sa nám tu rozchechotala je nám nad slnko jasné, že tá dotyčná zjavne nie je celkom v poriadku ale na druhej strane nemusíš to dávať až tak okato najavo
aspon ze ti to povedal...poznam typka ktory svojej frajerke povedal ze ide za pracou do zahranicia a pritom ho zabasli.....neviem...ako ked chces cakat kym ho pustia tvoja vec...ja by som sa vsak na neho vybodla....
tak ja sa rada smejem a na druhej strane má 17 ako ja ja by som ju mala pochopiť aké je to keď s niekým chodím pol roka a potom sa zrazu akoby " rozídeme" a tak pokiaľ s ním nemá deti tak je to f pohode si myslím ale keď ona ho tak strašne MILUJE ... ach jaj ...
Prečo mi napísal HolyKnight, že som mrcha? nie je to priateľ tej čo ide do basy ?? ale odkedy je v base pripojenie na net ? alebo možno chytajú niekde WIFI .. ach .. aké majú vymoženosti v tej base
Čudujem sa ti že po tej krádeži stále tvrdíš že ho miluješ... Teraz to je možno "len" krádež auta... dobre, vráti sa.. ale čo ak to bude neskôr niečo vážnejšie? Byť tebou čo najrýchlejšie sa na neho vyserem... Načo si kaziť svoj život keď on je kkt?
@aneta8875 no to je dobré, že sa rada smeješ...smiech nie je škodlivý ale niekedy sa nehodí ale ešte si len dieťa, takže beriem to s rezervou a hentoho si nevšímaj..on je zakomplexovaný
poznáš ho, keď tvrdíš, že je zakomplexovaný ? ... a tak myslím, že táto téma čo tu je práve je dosť na smiech a nielen tá baba ale aj inteligencia tej dotyčnej čo to písala ale tak asi fakt láska niekedy vymýva mozog .. ako aj v jej prípade .. je lepšie napísať toto ako napísať, že je sprostá
@saasha Nejako sa sem už nevyjadrila , takže neviem čo si o tom myslieť !!! - či to nebol len nejaký žart alebo čo ... mno ale každopádne pre takého človeka by som radil to čo napísala @cocca-colla ... proste žiť treba daľej a to s tým pitím to iba situáciu zhoršuje !!! Hľadaj lásku niekde inde - ale takú čo ťa " nesklame " !!! - mal som na mysli Toho kt. zomrel aj za teba !!!
ale človek, ktorý spraví niečo takéto by bol pre mňa odpísaný .. a mne osobne pol roka nestačí na to aby som niekoho ľúbila ale tak nevieme čo je za tým a čo(koho) to dievča s ním má
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A skús sa nejak socializovať a robiť veci, čo Ťa bavia, to už vieš najlepšie sama, ktoré to sú. všetko prejde, ver mi.
2. Prestan chlastať, chlast absolútne nič nevyrieši..
3. Môže si za to sám. Miluje ťa natolko, že spravil takú blbosť ? Miluje ťa natolko, že to srpavil a riskoval tak, že by ťa mohol stratiť ?
Asi nie...
ale božemôj prečo piješ? to ako nerozumiem..
tak ja sa rada smejem a na druhej strane má 17 ako ja ja by som ju mala pochopiť aké je to keď s niekým chodím pol roka a potom sa zrazu akoby " rozídeme" a tak pokiaľ s ním nemá deti tak je to f pohode si myslím ale keď ona ho tak strašne MILUJE ... ach jaj ...
poznáš ho, keď tvrdíš, že je zakomplexovaný ? ... a tak myslím, že táto téma čo tu je práve je dosť na smiech a nielen tá baba ale aj inteligencia tej dotyčnej čo to písala ale tak asi fakt láska niekedy vymýva mozog .. ako aj v jej prípade .. je lepšie napísať toto ako napísať, že je sprostá
34 mythos
ale človek, ktorý spraví niečo takéto by bol pre mňa odpísaný .. a mne osobne pol roka nestačí na to aby som niekoho ľúbila ale tak nevieme čo je za tým a čo(koho) to dievča s ním má