Tiez ste ako deti zbierali obrazky nahych zien ? V 4. triede sme sa zo spoluziakmi cely rok tesili na to kedy konecne zacne zber papiera ..A ked ste uz nezbierali obrazky tohto druhu tak napiste aku najvacsie sprostosti ste zbierali
pametam si ze boli take ruske cigarety v ktorych bola vzdy taka karticka s holou zenou a kamarat tie cigy kupoval mame a vytahovali sme ich no a ja som zbieral pokemon obrazky a uz asi nic , nedavno tie one hore co su na plechovkach od piva to som si dal na kluce a stale to tam mam a este mam aj par pivovych poharov a plechoviek
ja ked som bol maly tak sme z kamosom pozerali na zadnych strankach casopisov tu eroticku linku a tam boli otfotene s tymi ciernymi nalepkami na viete com a ja mudry som zistil ze to sa da pekne presvietit lampou =D SOM ZAPOL LAMPU NAMIERIL NA OBRAZOK A BOLO TO VIDIET =D no a tak sme sedavali pri lampe s casopisom a raz dosla mama a ze co pozerate a ja ze: pozerame co zajtra pojde v telke =D ale a este vela vela takych veci sme robili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja obrazky tohto druhu nezbieram, no ked som mala cca sest tak som sa rozhodla zbierat servitky no vydrzalo mi to asi tyzden
ja som zbierala figúrky z kinderka a mám ich dodnes, dve veľké škatule
jáj a ešte vymieňačky