preco to pozeras v tej kvalite, kde ta megavideo este po nejakom case aj zastavi? ja si radsej stiahnem a potom zmazem, kvalitu mam urcite lepsiu a este aj ked to padne nemusis nacitavat zase
velmi jednoduche , daj do googlu nazov filmu napr. harry poter online film a vyhodi ti kopec stranok... ak chces pozerat filmy cez megavideo bez limitov tak chod cez tuto stranku www.tv.wrzuc.to
Podľa mňa lepšia varianta je film stiahnuť, cez fóra alebo cez torrenty, keď som skúšal pozerať filmy online, takže väčšina odkazov už bola nefunkčná a ak som aj niečo našiel, tak kvalita bol hrozivá, prípadne výber minimálne. Ja stahujem a stiahnem takmer všetko, keď človek vie, kde hľadať, tak zoženie aj raritné filmy a nie len kinohity.
Teraz je to už na ťažko nájsť dobrý server. Ja to robím tak, že si pozriem najnovšie ukážky filmov napr. na http//www.videozoom.sk/ a následne si už kúpim DVD. Nikoho neokrádam a zároveň mám všetko pod kontrolou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@sandy114 nie všetky sú na megavideu
» film-filmy.sk/...
» divx.kinotip.cz/...
» zabavsa.eu/...
veľa filmov je tam, čo môžeš pozerať neobmedzene, ale myslím si, že zachvíľu ti to tu vymažú