Bratislavčania a Košičania si určite všimli obrovské billboardy, reklamy na autobusoch, električkách, zástavkach a podobne, na ktorých sa píše Oohland-Prvý slovenský zábavný park. Je reálne aby niekto postavil na Slovensku zábavný park a nikto by o tom ni
Myslim ze to je pekny oser a nakoniec sa z toho vykluje len nejaka metafora pre nieco ine Trebars spristupnenie vsetkych miestnosti v budove parlamentu za zeton kupeny na vratnici
no ja som citala uz asi pred pol rokom na nete, ked este neboli billboardy, ze sa ma postavit nejaky zabavny park v bojniciach, ale ze by to uz mali otvarat? to je daka blbsot
stranka uz funguje.. to kvoli tomuto nas tolko natahovali? Trey Parker a Matt Stone by mali mozno radost... trosku infantilne pre marketerov, agentury a neviem koho este. Hudba privadza do sialenstva... Hadam, keby repovali (po slovensky samozrejme), mohli by oslovit aj skupinu 14+... Palce dole...
@va : aj mne to trosku pripomenulo South Park, ale podla mna to je vtipne. Fakt dobre spravena stranka. Ludia za tym boli naozaj kreativni. Cakal som, ze to park nebude, ale toto by ma vobec nenapadlo. Palce hore.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov