Snazila som sa chytat peknu farbu, aj som chytila, ale na tvari my ostali flaky, nieco akoby pigmentove skvrny, je to otrasne, vazne a ani make-up to nekryje...som sa aj cela natrela (opalovacim kremom), ale aj tak to dopadlo, neviete co to moze byt??? :/
Mozno si sa natrela nerovnomerne ale pravdepodobnejsie je ze ti nechytilo jednoducho celu tvar rovnako.totiz na xichte je niekde jemnejsia a niekde tvrdsia koza
3. a poznáš také, že rakovina, keď jej radíš spáliť sa???
áno, viem čo to môže byť sama to v lete mám. ale pravdupovediac, nik mi na to nepovedal odborný názov ako sa to volá. vraveli mi, že indigo, ale to je normálne seriózna choroba pigmentu a ja to mám len v lete po opaľovaní. V podstate s tým nerobím nič, po lete to samé prejde. A opaľovací krém nie je určený na tvár, nie?
au, nepríjemné. ja som mala také čosi tiež,ale len na čele. skrátka som mala tvár tak bledú, ako mávam normálne,ale na čele som mala fľaky jak... ani to neviem pomenovať. no vyzeralo to príšerne. natierala som si to krémom po opaľovaní (v mojom prípade spálením ) a po nejakých 10 dňoch to pomaly zmizlo a trochu sa ošúpalo
len neviem, ako by to fungovalo na celej tvári- ja som mala postihnuté len jej jednu časť
No moja mama to ma. Spravilo sa jej to na tvari minuly rok pri opalovani. A teraz, ked ide po meste a svieti slnko napr., tak sa jej to zhorsilo. Bolo to dost vidno. Tak sa poradila s lekarom. Je to nadmerny pigment v niektorych miestach pokozky. V lekarni jej poradili krem Planet Spa (cca 500,-), to stiahne tu farbu. A nanaša si aj make-up, čo jej poradili, Bioderma s vysokym faktorom, tusim 50. Presiel tyzden, a fliačky jej pomaly miznu. Tak skus.
nom asi viem co myslis..moja mam to ma tiez..od minuleho roka co sme boli na dovolenke jej to pod ocami tak na licach chytlo tak..a odvtedy to ma...a neda sas tym nic roit..ked tak nejake drahe kremy na to...jej to uz zostalo odvtedy...ale cze leto ma vyraznejsie....inak pehy sa vzdy spravia aj mne aj na ramenach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
áno, viem čo to môže byť sama to v lete mám. ale pravdupovediac, nik mi na to nepovedal odborný názov ako sa to volá. vraveli mi, že indigo, ale to je normálne seriózna choroba pigmentu a ja to mám len v lete po opaľovaní. V podstate s tým nerobím nič, po lete to samé prejde. A opaľovací krém nie je určený na tvár, nie?
len neviem, ako by to fungovalo na celej tvári- ja som mala postihnuté len jej jednu časť
Co z toho vyplinulo? Nemáš sa opalovať
Asi si sa nesprávne natrela, alebo opalovací krém nie je pre tvoju pleť vhodny, pripadne bol uplne nevhodný.
Ved nakoniec, opalovanie je aj tak nezdravé