@3 Inač ja som to vždy neznášala, keď sa ma pýtali, čo by som chcela a tiež keď som ja im musela niečo zháňať. Však to je taká debilina. Načo to je dobré, darčeky k narodkám? Od fotrovcov je to niečo iné, lebo od nich môžem žobrať niečo drahšie, čo by sa mi hodilo.
@14 vieš, mám pocit, že rodinné oslavy sa mi nevyhnú, ani keď budem mať 50 a asi budem teraz hnusná(hlavne ak si to prečítajú @lawey a @ladyofcarnage ale som zvedavá, čo vymyslia.. no a teraz sa na mňa na to naštvú a dajú mi osmrkaný kapesník
ja som si už zvykla.. sedíme celý deń s babkou a tak v obývačke pred telkou, napchávame sa chlebíčkami a koláčmi a dospelá časť prítomných ohovára všetko, na čo si spomenie.. ja na nich len čumím a napchávam sa.. po čase ma ani to už nebaví
ja ziadny, preto to tak aj vyzera a cela horim, nastastie som opalena dohneda a nie do cervena jak indian ale inak mam 16ku, 6ku aj 50ku, asi si uz budem davat aspon tu 16ku,...
ja pouzivam 20tku... najviac ma pobavilo, ze kamaratka specena neskutocne, normalne je biela ako stena a sa jej pytam, ze ci mala krem na opalovanie.. a ona ze hej 2ku ... pobavenie
mne staci aj 20 ..ale keby som isla k moru mozno aj 40...moja kamoska ma aj k bazenu vzdy len 60...nwm noo podla toho aj aku mas kozu cim mas bledsie vlasy a oci tym silnejsi faktor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Fuj, stále dokola o tom istom, to radšej tie bláboly o darčekoch k 18tke.
a čo proti anketám s darčekmi k 18? aj moje kamošky to teraz riešia, lebo neviem, čo by som chcela
To je ako betón - cez to ti neprenikne nič a ani nikto
@6 ak si celý čas v tieni a v týchto končinách, stačí aj 2O
dnesni ludia su totalne rozmaznani, od hlavy, po nechty na prstoch na nohach
Ale podľa mňa je kravina skôr celé opaľovanie sa.
ale ty to zrejme nechapes,ze niekto ma bielu kozu
oni vtedy nepouzivali,a mozno z toho mali aj rakovinu koze,a prirodzene na to zomierali
cize mam dobrovolne dostat rakovinu,alebo inu koznu chorobu?
a k teme,pouzivam minimalne faktor50
Tak rodinné ešte znesiem, to mi len lomcujú rukou a strčia do nej pohár s Vineou, kvety a darčeky.
ja som si už zvykla.. sedíme celý deń s babkou a tak v obývačke pred telkou, napchávame sa chlebíčkami a koláčmi a dospelá časť prítomných ohovára všetko, na čo si spomenie.. ja na nich len čumím a napchávam sa.. po čase ma ani to už nebaví
@mielikki osmrkany kapesnik?tych mam teraz do zasoby.....celu zbierku nechces?