Všimli ste si tie nové nastavenia na Facebooku? Vôbec sa v tom nevyznám. Rada by som si nastavila, aby ma priatelia nemohli označovať na fotkách...ale netuším ako, neviete mi pomôcť? p.s. nezabúdajte že na Facebooku sú ÚPLNE nové nastavenia súkromia.
A nechápem čo zas má kto aký problém? o___O Jediné čo ma serie je to, že keď ma niekto nemá vo friendoch, tak mi nemôže poslať správu, pričom to mám zapnuté -.-
mne sa to nepáči! ..lebo dnes ked som tam dala pár fotiek a označila tam ľudí, tak mi na tie fotky poklikali ICH priatelia, ktorých som ja v priateľoch nemala, to mi teda dosť vadí a nedááá sa to zmeniť! ..
vidím. vidím ... (bohužiaľ) neviem zatvárať fotky ak niektorú otvorím... a potom tou šípkou musím 500 krát kliknúť ach sa chcem vrátiť s5 do fotoalbumu
a je mi jedno či je zas nové alebo nie, ako keby som nemala nič iné na práci len trápiť sa nad tým, že čo a ako sa na fb zmenilo. Hold smola zmierte sa s tým a kašlite na to. Sú aj dôležitejšie problémy ako zmena na fb
čím viac sa snažia Facebook zdokonalovať tým viac ho kazia :/
pamatám ešte na časy keď som sa tam čisto zaregistrovala a nebolo tam toľko nastavení ale nikdy nesekal teraz všetko len ,,zlepšujú" a potom nič nefunguje
Testoval som "viditeľnosť" fotiek, príspevkov na "nástenku" a pod.
Okrem hlavných nastavení viditeľnosti (priatelia, priatelia mojich priatelov, nikto, vlastné nastavenie) sa nastavuje viditeľnosť aj na konkrétne albumy(dokonca aj fotky), príspevky na nástenkách atď.
V praxi to znamená, že aj napriek hlavnému nastaveniu, v ktorom máte zobrazenie napr. len pre priateľov, je možné, že vaše fotky uvidí aj niekto iný, ako by ste chceli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A nechápem čo zas má kto aký problém? o___O Jediné čo ma serie je to, že keď ma niekto nemá vo friendoch, tak mi nemôže poslať správu, pričom to mám zapnuté -.-
a je mi jedno či je zas nové alebo nie, ako keby som nemala nič iné na práci len trápiť sa nad tým, že čo a ako sa na fb zmenilo. Hold smola zmierte sa s tým a kašlite na to. Sú aj dôležitejšie problémy ako zmena na fb
pamatám ešte na časy keď som sa tam čisto zaregistrovala a nebolo tam toľko nastavení ale nikdy nesekal teraz všetko len ,,zlepšujú" a potom nič nefunguje
Okrem hlavných nastavení viditeľnosti (priatelia, priatelia mojich priatelov, nikto, vlastné nastavenie) sa nastavuje viditeľnosť aj na konkrétne albumy(dokonca aj fotky), príspevky na nástenkách atď.
V praxi to znamená, že aj napriek hlavnému nastaveniu, v ktorom máte zobrazenie napr. len pre priateľov, je možné, že vaše fotky uvidí aj niekto iný, ako by ste chceli.
facebook rulez!!