baby, uprednostnujete opatky, alebo zostavate verne topankam na nizkom opatku(alebo ziadnom)........a chalani..........pacia sa vam na babach opatky???
najradsej nosim topanky na podpatku, ale ked viem ze idem niekam von a budem tam cely den dam si tenisky alebo zabky Ale topanky na podpatku su aj krajsie ako tenisky hlavne od znacky playboy Tieto chcem
horsie ako podpatky su nizke topanky. aj skodlivejsie aj z nich viac bolia nohy. a balerinky nevlastnim, lebo mi nikdy ziadne nesadli. mám tenisky, jesenné a jarné topánky na menšom podpätku a letné na vysokom (dva kusy). ešte jedny žabky, ale v tých nechodím na dlhé vzdialenosti a gladiátorky, ktoré sú síce nízke, ale chodí sa v nich super. čiže radšej podpätok ako nepodpätok.
strasne sa mi pacia opatky aj moje nohy to potom okrasluje lenze ked s tym zacnem chodit vyzeram jak trapna zaba ktora v tom absolutne nevie chodit cize ich nenosim skoro vobec jedine na nejake vazne udalosti ( birmovka,divadlo...) ale to je fakt asi raz za rok...ale ked budem starsia a budem s tym vediet chodit urcite to budem casto nosit
nechodim v opatkoch a mam dobru vyhovorku- bola by som v nich hrozne vysoka. uz teraz si pripadam strasne vysoka takze opatky ani vo sne a ani mi to nechyba, naco sa na nich budem zabijat
ja nosím tak z každého rožku trošku čo sa mi práve hodí, to si dám... občas tenisky (číny forever), keď je veľmi teplo tak žabky a pokiaľ viem, že sa sa nejdem opiť tak aj opätky (životné skúsenosti)... no opätky nosím dosť rada, hoci v nich neviem chodiť ale v zime opätky ani za boha, však ja som z Oravy, hoci teraz bývam v bb ale ako v takýchto oblastiach si dať v zime opätky je samovražda keď nasneží pol metra snehu, na chodníku tak 10 cm... to sa nedá v opätkoch... ale tak ja som proste otvorená všetkých možnostiam
Donedávna som opätky úplne odmietala, ale pomaly im prichádzam na chuť. Štekle sa mi nikdy nepáčili, ale nedávno som objavila tenisky na opätku. Teraz som si jedny také kúpila, tak uvidím. Dúfam, že sa v nich nezabijem
nevie niekto ked doslapnem na nohu v opetkoch ci na opetok najprv a potom na pšicku alebo naraz leboo to nemam sajnu a ani tak ani tak to velmi nejde kto má radu, sem s nou x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale urcite pohodlnejsie su tenisky
Dobre sa v nich chodí (do kopca) a nikdy si v nich nepristúpim sukňu, echm.
Lodičky v štýle 30. rokov tiež úžasne vyzerajú, ale v (cenovo dostupnom) obchode som ich ešte nevidela..
Ihličky a momentálne moderné 15-cm platformy neobľubujem.
vacsinou mam tenisky alebo ciny alebo slapky=D
ostavam verna fallenom
sice som vysoke ale chcem nosit taketo topanky preco nie ?!
ked aj nizky clovek moze mozem aj ja si myslim