Idem na opekačku ale nemám rada také jedlá ako špekačky a podobné veci Tak čo iné by ste si spravili, mám doma lososa, kuracie maso alebo pangasiusa dá sa toto nejak dobre opiecť normálne nad ohňom? Alebo nejaká zelenina, napríklad ako
no tie zemiaky sme my robili na uhlikoch... a tak môžeš opekať klasicky jablká... ale asi najradšej mám opekané zlaté oplátky vanilkové ono to trochu skaramelizuje a strašne i to chutí môžeš skúsiť
neviem si predstaviť opekanie pangasiusa - teda viem, ale iba ak by bol vcelku - najlepšie je zobať si alobal, napchať tam čo máš rada, okoreniť a strčiť do uhlíkov
@pumaamravec zemiaciky davas v alobale do pahreby (mozes ich aj naplnit nejaky syrom, budu tak lepsie). kura a aj lososa mozes urobit nad ohnom, ale v podstate ako na grile, cize dat nad ohen daky rost, kam to polozis, alebo to mozes aj drzat, ale to by sa mne moc osobne nechcelo
Fuu, ja mam ist tiez ochvilu na opekacku a strasne sa bojim 1. nudy a 2. toho jedla . Takze mi toto forum pomaha odburat akysi strach z cisla dva, za co dakujem, ale sama mam vlastnych napadov este menej, ako Ty. A to nejem ani spekacky! Uch.
Nahádž všetko čo máš rada do alobalu daj tam nejakú marinádu, korenia a pod. poriadne to zavri a daj to do pahreby pod uhlíky a keď to vytiahneš všetci ti budú závidieť..
cukina je vyborna opekana, paprika alebo sampinony.. a s rybou odporucam spravit nasledovne - daj do alobalu spolu so zemiakmi a zeleninou, vyhrab trocha pahreby a tam si to daj zabalene upiect, najlepsia vec na svete..
ja idem tak isto dnes na opekacku kazdy vykend spravime akciu
ale tak odporucam spekacky ale ked ich nemas rada tak aj to kuriatko je fajn len sa musi dlhsie robit z lososom skusenosti nemam a zemiak ano do alobalu a hodit do uhlia klidne aj ked je ohen dobru chut a prijemnu zabavu
rybu si daj do alobalu, troska masla, oblubeneho korenia a zachvilu ju mas hotovu - ale ako si pisala, to skor ked uz bude aspon mala pahreba. a do alobalu mozes dat hocijake maso + zemiaky - je to skvela papkanicka
@fxx ved ti verim, ze ti chutia zas ja som im nedal az tolko sanci ani...parkrat som to jedol len...pripomina mi to pretlak
ok, prepac nevedel som, ze ti to vadi ja to len preto, ze je to take..priatelskejsie mi pripada pouzitie oslovenia, ale budem to teda nahradzat nickom, ok, efixix? (to je ako z Asterixa a Obelixa - Efixus, pri Tutatisovi, stan sa Efixixom!
Nieco v style zivanskej ... ? V al-obale do pahreby na polhodinku az hodinku kruzky zemiackov, slaninku+cibulu (stava), kuracie masko, koreniny na dochutenie (podla chuti) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja by som zabalil kuracie maso do alobalu,pridal cibulu a paradajky alebo čo máš rada a dal do pahreby.
ale tak odporucam spekacky ale ked ich nemas rada tak aj to kuriatko je fajn len sa musi dlhsie robit z lososom skusenosti nemam a zemiak ano do alobalu a hodit do uhlia klidne aj ked je ohen dobru chut a prijemnu zabavu
..kvak..
ok, prepac nevedel som, ze ti to vadi ja to len preto, ze je to take..priatelskejsie mi pripada pouzitie oslovenia, ale budem to teda nahradzat nickom, ok, efixix? (to je ako z Asterixa a Obelixa - Efixus, pri Tutatisovi, stan sa Efixixom!
a ževraj baklažán a také somariny sa dajú....
1. opeka sa nad žeravými uhlikmi nie nad plameňom!
2. zemiaky zahrab do žeravých uhlikov a nechaj ich tam 45 minut.
3. opekať sa da hocičo ale plati zasada č. 1