Ahojte,
co si myslite o sposobe 'Open Relationship', teda v preklade otvorene priatelstvo?
Co som sa docitala na nete, dvaja spolu chodia ale nezavazne, robia si co chcu alebo ako to mam povedat. Aspon tak som to pochopila...
pocula som o tom, ale nepoznam nejak nikoho kto to praktizuje...kazdopadne ja ked s niekym som tak nechcem mat sex s dalsimi desiatimi no co ja viem... ale ked to niekomu vyhovuje tak im moze byt jedno co si o tom kto mysli
co sa tyka vstupenia do jednej rieky dvakrat - "nevstupis dvakrat do jednej rieky" nie je imperativ, ale konstatovanie...cize ten vyrok hovori o tom, ze sa to neda, nie o tom, ze to nesmies robit. ja s nim suhlasim a myslim, ze sa to neda - aj ked ides dvakrat po sebe na pivo, nie je to take iste, nic prirodzene v zivote nie je dvakrat celkom take iste.
jedna kamoska mala taky vztah.. bolo to asi tak, ze sa stretavali iba na sex. proste robila si co chcela ale ked mala na to chut tak s nim..a mohla robit s hocikym hocico..
ale stejne to neskor rperastlo do normalneho vztahu.. takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ps: otvoreny vztah??ak je to tak,ako si myslim,tak to uz rovno nemusim chodit s nikym a uzivat si kedy chcem a ako chcem
jedna kamoska mala taky vztah.. bolo to asi tak, ze sa stretavali iba na sex. proste robila si co chcela ale ked mala na to chut tak s nim..a mohla robit s hocikym hocico..
ale stejne to neskor rperastlo do normalneho vztahu.. takze tak