Moja sopľavá sestra začala "navštevovať" pokec.. Hej je to na smiech, ale dobre vie, že to má zakázané a jeden nick som jej už tajne nejak zablokovala.. Avšak, nebola by to ona, kebyže si neurobí ďalší nick. Podľa mňa je krpatá na to aby
viem ze je soplava na to aby navstevovala pokec ale zas...neni to krute? ja by som nechala ju nech si tam chodi a nech to pochopi sama, ja som tusim sa na pokec dostala ako 11 rocna a bola som tam asi mesiac a potom ma to prestalo bavit...uz dobrych par rokov som tam nebola...
Aj moja sesternica sa v 9 rokoch dostala na pokec... a teraz má 10 a chodí ta stále... podľa mňa to ty nezmeníš ona si furt nájde spôsob ako sa tam dostať... A podľa mňa ju to omrzí ak si tam s ňou nik nebude písať
no sak jej to blokni...ale zas, ani ty si nemala 9 pred milion rokmi tak ju nechaj...a ak sa ti to stale nebude pacit tak to ze zahrat sa na uchyla je sice zvratene ale zaujimave
Niekto pochopí sám, niekto nie a niekto, kto tam uvidí tú bandu debilov tak si na základe toho pomyslí, že byť debilom je vlastne normálne ... Nie je to pekné, ale ja by som asi postupoval podobne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
V tom okne daj Pridat a tam napis:
» *.pokec.sk/*
» *.azet.sk/*
Malo by to fungovat
Niekto pochopí sám, niekto nie a niekto, kto tam uvidí tú bandu debilov tak si na základe toho pomyslí, že byť debilom je vlastne normálne ... Nie je to pekné, ale ja by som asi postupoval podobne ...