raz som si nepamätala cestu od vchodu do bytu, až neskôr som vďaka mojim detektívnym schopnostiam zistila, že sa na tej krátkej vzdialenosti udialo veľmi veľa vecí.
jj naposledy v lete...... vlastne ma niekto musel odviezt a nechat lezat pred dverami tak ma nasiel brat lebo cca polhodinu predtym som este zevraj bol oprety o zabradlie pri krcme a kazdeho som posielal do pi kto mi chcel pomoct
hej, bol to 90% chlast a ten pocit, keď sa ráno zobudíš a nevieš čo si robil, s kým si bol, kde si bol, je najhorší pocit na svete. !! už to nikdy nechcem zažiť.
no to bolo, to bolo hrozné! naj bolo na tom asi to, jak som vo vlaku neukázala cestovný lístok, ale bloček z Lidlu, doma som našla potom lístky 2, vravela som mame, že brána je dokorán, lebo mi ušiel pes a hľadám ho, pritom on sedel pri mne na schodoch a kus som sa kotúľala po schodoch a ešte niečo, ale to sem napísať nemôžem, inak áno, okno mám z Tatranského, ale nie, žeby som bola opitá, len to na mňa tak účinkuje
na akomkolvek zatahu mi vacsinou vzdy vypadavaju tie posledne udalosti - cesta domov uplne pravidelne a to sa na druhy den viem zobudit uplne v pohode, cize ziadne 4 promile si pod tym netreba predstavovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a neviem sa dočkať ako sa o týždeň opijem a zabudnem na všétko!
Teraz sa viac menej už len do nálady, viem kde je miera a dodržiavam ju
Teraz sa na tom smejem, lebo čo si nemapätám, to sa nestalo !
Bohužiaľ.
Som mala šťastie,že boli so mnou známi.
najlepsie raz, ked som odisiel domov, volala mi kamaratka..povedal som ze uz idem domov, zavolam jej ked pridem
zavolal som jej ked som prisiel domov, to si pamatam..ale bolo to az o 2 hodiny, ako som rano zistil, pritom cesta trva bezne 10 minut :/
neviem, co som dovtedy robil..nieco sa mi mari, ale dufam, ze sa mi to len snivalo, hanbim sa za to
Nepamätám sa.