Mala by mat zadok ako Fergie, konto ako Hiltonova, povolna ako Belohorcova a mala by ma co najlepsiu pamat, najlepsie, keby ma po prichode domov informovala o vsetkych novinkach zo sveta futbalu....
Prsia - Nie veľké, ale ani malé. Také akurát do ruky, možno trochu väčšie
Vlasy - "iné", ako ostatné baby, napr. ružové
Na ostatnom nezáleží, ostatné môže byť také "priemerné"
To by bol výzor, ale ten nieje dôležitý, teraz idem napísať vlastnosti.
Je veľmi inteligentná, dá sa s ňou porozprávať fakt o hocijakej téme. Je to introvertná extrovertka. Má veľkú mieru empatie. Je rozumná, ale občas sa dokáže aj poriadne odviazať. Nefajčí, nepije(alebo len fakt príležitostne), nedroguje. Má stále dobrú náladu. S každým sa nekurví. Je verná. Má veľké sebavedomie. Vie čo chce. Má rada romantiku, ale aj zábavu. Nenadáva. Chová sa slušne. Má rada adrenalín.
Uff, tak som niečo napísal, na veľa som toho ale zabudol, takéto nejaké by malo byť moje vysnívané dievča.
Takúto babu ale tak skoro asi nenájdem (alebo je tu nejaká taká? TS), tak niektoré veci som na tej mojej "vysnívanej" babe ochotný prehliadnuť...
Takto si predstavujem moje vysnívané dievča, to ale neznamená, že taká aj musí byť...
tak cierne vlasy taka priemerná postava ani nie moc tučna ani nie moc vychrtla určite celkom pekná, aby nebola tupa a aby bola vtipna a v pohode povahu uplne pohodova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Či všeobecne?
To je jedno. Ja chcem zistiť názor a je mi jedno ako dlho to bude rozpísané.
Podľa tvojich fotiek ktoré som si pozerala nie si tučná ani nič podobné. Na teba to nesedí- teda ten opis.
Mala by mať ryšavé vlasy-tmavoryšavé a trochu pieh.Červené pery a aj keď nie prirodzene,mohla by si ich maľovať
Postavu asi tak ako ja,aby sme sa nemohli nejako navzájom porovnávať-to znamená strednú.
Počúvala by rock,bola veľmi akčná vtipná ale aj milá a vedela by ma donekonečna počúvať ale aj rozprávať mi.
Ale takú nenájdem.Ak hej...bude to zaujímavé
niekedy je v jednoduchosti krása
nechutne zlaty usmev ...
duša...
a nech nemá viac než dvojnásobk mojej váhy ...
Postava - Chudá, ale nie podvyživená
Prsia - Nie veľké, ale ani malé. Také akurát do ruky, možno trochu väčšie
Vlasy - "iné", ako ostatné baby, napr. ružové
Na ostatnom nezáleží, ostatné môže byť také "priemerné"
To by bol výzor, ale ten nieje dôležitý, teraz idem napísať vlastnosti.
Je veľmi inteligentná, dá sa s ňou porozprávať fakt o hocijakej téme. Je to introvertná extrovertka. Má veľkú mieru empatie. Je rozumná, ale občas sa dokáže aj poriadne odviazať. Nefajčí, nepije(alebo len fakt príležitostne), nedroguje. Má stále dobrú náladu. S každým sa nekurví. Je verná. Má veľké sebavedomie. Vie čo chce. Má rada romantiku, ale aj zábavu. Nenadáva. Chová sa slušne. Má rada adrenalín.
Uff, tak som niečo napísal, na veľa som toho ale zabudol, takéto nejaké by malo byť moje vysnívané dievča.
Takúto babu ale tak skoro asi nenájdem (alebo je tu nejaká taká? TS), tak niektoré veci som na tej mojej "vysnívanej" babe ochotný prehliadnuť...
Takto si predstavujem moje vysnívané dievča, to ale neznamená, že taká aj musí byť...
Ja verím, že existuje , bude to síce dlhé hľadanie, ale aspoň sa zabavím, keď budem pri tom musieť skúšať iné modely...