je to subjektivne, kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som zasadne antieriksonista, takze ja hlasujem za "nee", ale radsej si ho najprv niekde vyskusaj a potom sa rozhodni na zaklade svojich skusenosti.
@valki no vieš v dnešnej dobe už ani nekúpiš mobil čo slúži len na základné veci (telefonovanie,SMS,budík...) a hádam si už nekúpi nejaký Siemens čo sa mu budú len smiať že čo za čudo to má...pomaly už ani nekúpiš iný ako dotykový mobil a dotykové mobily jednoduché nie sú.....BTW- @sexytellhim ja si ho chytám kúpiť, je pomerne lacný, krásny a má super funcie a aj recenzie naň sú super čiže nemáš čo stratiť, dobrá investícia.Ja už len nejako vypýtať 279€ od mamy ale s príjmom upratovačky...neviem neviem Boha ale ja ho chcem Fakt je skvelý...akože len a len pozitívne veci o ňom čítam.
aj mne sa veľmi páči. Zatiaľ som tiež nenašiel negatívne názory o tomto mobile. V takejto kategórii ešte jeden telefón (nemyslím tie no name shity) s takto skvelými funkciami nenájdeš. Ja si ho tiež chcem kúpiť, šporím si na neho s brigádou. V T-mobile sa dá kúpiť aj odblokovaný. A dokonca aj dizajn sa mi páči!
v tomto telefóne je zatiaľ najnovší android gingerbread 2.3. S týmto androidom už môžeš v telefóne robiť vlastne čokoľvek. prehrávať flash, a taktiež videotelefonovať. a samozrejme funguje a skype. telefon má aj prednú kameru, takže s videohovormi by nemali byť problémy. je to prekliate dobrý telefon
ja som hlasoval na jj, lebo ten telefón mám veľmi rád. dostal som to pred mesiacom a ešte som stále nevyskúšal všetko čo vie. nola, áno dá sa stým telefonovať cez skype a funguje to dobre. obrazovku má veľmi peknú a ostrú a urobí aj pekné fotky a videá. minule som videl niečo, čo chcem vyskúšať tento víkend. s Neom urobili video o padajúcich hviezdach. neviem či je to možné, ale budeme sa snažiť to reprodukovať s priateľmi, iba nie v horách ale v záhrade s pivom. ajjajj, skoro som zabudol vám ukázať to video:
juj ďakujem za skvelé odpovede Duran- to video je trochu dlhé, ale nesmierne zaujímavé. Nikdy by ma nenapadlo liezť kvôli niekomu na vrch. Potom nám určite ukáž, čo sa ti podarilo natočiť večer s pivom v ruke zaujíma ma to
zdravim, rad by som si kupil tento mobil ide o verziu s V na konci ako konkretne tento » www.mp3.sk/sony-ericsson-x... ale neviem ci ho mozem spojit s PC tak ze ho vyuzijem ako modem teda ci mozem pouzit jeho wi-fi na spojenie a poslat internet do PC a ci jeho wi-fi nie je velmi slabe pocul som ze pri niektorych mobiloch je to velky problem . Vdaka za odpoved .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nasiel som kde je lacny len neviem ci je to pravda
» eshop.mobilpc.sk/index.php/sony-...
je to aj s dph