ja som minulý týždeň vyšla z domu a na zemi hneď pred dverami ležalo pero. tak som si povedala, že to bude odteraz moje šťastné pero a píšem s ním skúškové pisomky a matiku som s ním napísala na céčko.
niekolko mobilov (na ktorych som zavolala na kontakt. mama/laska/milacik alebo prijala prichadzajjuci hovor a oznamila že nech si dany človek pride tam a tam preň .) ), naposledy 5 eur ,
Naposledy nepoužitú vložku... na námestí
z takých extrémnejších som ešte našla slnečné okuliare na strome a balík (asi) tabaku v pancierovanom vlaku a normálne na ulici na rohu bol taký múrik, tak na ňom neporušenú krabičku cigariet bez kolku
iba peniaze a telefon. z penazi sa mi opalti spomenut len jednu vasciu sumu, inak to boli len drobaky.
som siel na rannu do prace, este v dobach, ked som velmi aktivne fetoval. no a jasne, ze bez penazi s krizou na krku v beznadeji vycvalam z autobusu zmiereny, ze si odrobim svoje a pojdem domov. svihnem si to cez travu skratkou, hlava dole a kukam: "nijee, to su neni...SU!" peniaze. na prvy pohlad 150sk 4x prelozene. taky obdlznicek, 3x7cm cca. zodvihnem,zacnem to rozbalovat..150 uhuhuu,250, 750,1250. jebaaa jasne ze som nesiel do roboty, porad ciara naspat na zastavku, telefonat..no..pouzil som to momentalne na to najdolezitejsie, let´s say.
no a fon. idem sa tento rok na pohode vycurat do toitoiky a ze na co som to stupil. a mala xperia s vysuvnou klavesnicou s par percentami baterky. ta som siel domov, pichol ju na nabku a cakal kto zavola. najprv sef chalana co to stratil (pochopil som ze mal vecer robit, lebo ma sefko zjebal, ze kde som. ked som mu povedal ze doma, ale ze fon som nasiel na hajzli, doslo mu ze ho asi nema cakat )
potom nan volal jeho foter a blabla, nakonec on. tak sme sa stretli pri stanku s pivom, kde mi nanutil nalezne- "diki moc, jak kokot som sa sepalil vcera, uz som sa s fonom rozlucil, co chces?" ta reku zober pivo mne a holke. no. a vsetci spoko.
no urcite oplati, najma kvoli slusne povedane hovnam ... ale par krat sa stalo, ze som naseil nejaky centy a aj par sk korun a obcas aj niekoho preukaz
A jasné!!! kamarátka našla proste v malebnej korzickej zátoke, kde sme mali camp český tabak (resp. klasicka virginia ale to upozornenie po česky) a sme boli z toho fakt prekvapene lebo žiadny český návštevníci tam vtedy neboli.... a u nás už nikto nemal našinský tabak a nakoniec sme prišli na to že to vypadol Jiřímu Šmicerovi (všetci česi ho tam poznali, herec, ja som nemala tušenia kto to je, okrem toho že táta jednej dievčiny od nás a on o tom ani nevedel že ho stratil
strasne vela veci som nasla na zemi. od priveskov, cez dva eura, bonus kartu od shellky, naposledy to bola postavicka psika a nosim ju vo vrecku. alebo raz na zemi v autobuse som nasla vysacku na kluce s napisom ze "snivaj"..
Veľakrát som našiel na zemi voľačo. A tuná v Írsku ľudia pohadzujú peniaze po zemi. Skoro každý deň nájdem nejaké drobné. Najväčšie som našiel asi euro. Ale keďže robím polo-čašníka, tak mi zákazníci nechávajú na stole drobné, najviac som mal 2-eurovku a pár drobných. Hoci u nás v práci nesmieme brať úplatky a kamerujú nás, ale kde je vôľa, tam je cesta.
keď som šla kedysi dávno od očnej (predpísala mi okuliare), našla som sto korún a to bola tma a pršalo, ha!
a takú peknú striebornú brošňu lastovičky, ISIC, ktorý som odovzdala na vrátnici, kopu iných milých maličkostí...
a peňaženku s dokladmi, ktoré sme s frajerom chceli odovzdať majiteľovi, tak sme sa zaviezli na tú adresu, ale jeho otec nás poslal rovno na políciu, lebo netušil, kde sa potuluje jeho syn a bolo pravdepodobnejšie, že ho nájdeme práve tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
-to je dokončenie poslednej možnosti...lebo birdz je super.. -,-
Ale nie to som chcel Našiel som tam aj zvezok kľúčov.
z takých extrémnejších som ešte našla slnečné okuliare na strome a balík (asi) tabaku v pancierovanom vlaku a normálne na ulici na rohu bol taký múrik, tak na ňom neporušenú krabičku cigariet bez kolku
som siel na rannu do prace, este v dobach, ked som velmi aktivne fetoval. no a jasne, ze bez penazi s krizou na krku v beznadeji vycvalam z autobusu zmiereny, ze si odrobim svoje a pojdem domov. svihnem si to cez travu skratkou, hlava dole a kukam: "nijee, to su neni...SU!" peniaze. na prvy pohlad 150sk 4x prelozene. taky obdlznicek, 3x7cm cca. zodvihnem,zacnem to rozbalovat..150 uhuhuu,250, 750,1250. jebaaa jasne ze som nesiel do roboty, porad ciara naspat na zastavku, telefonat..no..pouzil som to momentalne na to najdolezitejsie, let´s say.
no a fon. idem sa tento rok na pohode vycurat do toitoiky a ze na co som to stupil. a mala xperia s vysuvnou klavesnicou s par percentami baterky. ta som siel domov, pichol ju na nabku a cakal kto zavola. najprv sef chalana co to stratil (pochopil som ze mal vecer robit, lebo ma sefko zjebal, ze kde som. ked som mu povedal ze doma, ale ze fon som nasiel na hajzli, doslo mu ze ho asi nema cakat )
potom nan volal jeho foter a blabla, nakonec on. tak sme sa stretli pri stanku s pivom, kde mi nanutil nalezne- "diki moc, jak kokot som sa sepalil vcera, uz som sa s fonom rozlucil, co chces?" ta reku zober pivo mne a holke. no. a vsetci spoko.
a takú peknú striebornú brošňu lastovičky, ISIC, ktorý som odovzdala na vrátnici, kopu iných milých maličkostí...
a peňaženku s dokladmi, ktoré sme s frajerom chceli odovzdať majiteľovi, tak sme sa zaviezli na tú adresu, ale jeho otec nás poslal rovno na políciu, lebo netušil, kde sa potuluje jeho syn a bolo pravdepodobnejšie, že ho nájdeme práve tam