Ked to medzi 2 ludmi skonči...kde sa strati ta laska???je naozaj skutočne preč???nie je žiadna šanca???Hovorim o dlhšom odlučeni... nie par dni...ale aspon pol roka minimum... ako to potom beriete?zažili ste to???
myslim, ze 2krat do tej istej rieky nevstupis...no ono zase nikdy nehovor nikdy. no myslim, ze dvaja, ked sa rozidu bolo tam nieco, co nefungovalo a preco uz nemaju byt spolu
podla mna hej... ale tak je to individualne... lebo ked sa rozisli kvoli urcitym veciam... tak po tom roku sa mozno vyriesili..obaja su o nieco dospelejsi..a predsa sa poznaju a nieco spolu prezili...
nie, kaslat na predch.vztahy nieco sa konci nieco sa zacina. stare spomienky zle spomienky a vrati vas to tam, kde ste boli dakedy davno tak naco. uz kazdy ma iny zivot, nie je jediná,/ jediný
stala sa mi taka vec ze som bola s chalanom tak 2 mesiace a potom sme sa rozisli uz ani neviem preco a jeho to strasne mrzelo a boli tam take blbosti ze sa zabije a tak...a potom preslo tusim vyse 3 mesiacov a dali sme sa zase dokopy a to naozaj neviem preco ked som vedela ze je to blb a aky je .... a potom sme as aj tak rozisli nejak po tyzdni lebo to neklapalo
Ver, že si už nikdy nebudete veriť ozajstne. Bez dôvery nie je láska. Vy ste tú svoju už pochovali. Možno nateraz vidíš vzťah tak, že všetko sa vráti do starých koľají, aj sa pokúsiš, aj to bude chvíľu fungovať, ale nie navždy. A práve o tom, tá láska je. Chceme, aby tu bola navždy. Nie je náhodou opätovné vrátenie k starej láske, len netrpezlivosť, v hľadaní novej, či sklamanie v tom, čo si po rozchode našla? Vraciaš sa k akej- takej istote, čo už poznáš, možno len zo strachu z neznámeho. Nemyslíš, že to je len málo odvahy, či zbabelá voľba toho, čo sa bojí riskovať. Nemyslíš, že ked ste sa už raz rozišli, tak bol dôvod? Skúsiť sa dá všetko. Aj vyskočiť z piateho poschodia , sú takí čo aj prežili, a zomreli až v sanitke.Láska na pár dní, či mesiac je len ošiaľ, čo pominie a bolí viac ako bolel prvý krát. Ja neviem, ktorý z vás dvoch viac zradil, je to jedno. Obyčajne vrátiť sa k starej láske znamená opätovné a veľké, už definitívne sklamanie. Ked ti chýba toto k šťastiu, tak skús.
Zazila som rozchod po rok a pol rocnom vztahu ale stale sa rozpravame a sme v kontakte do teraz a presiel odvtedy uz nejaky mesiac aj pol rok odvtedy. ked to medzi tymi dvoma ludmi skonci, to neznamena ze sa vytrati ta laska ktora tam bola ale ten dovod pre ktory sa rozchadzaju je vecsinou dolezitejsi ako ta samotna laska- ten cit. ale sanca na navrat je vzdy, ten problem sa da po case mozno odstranit, mozno sa dvaja casom dohodnu alebo tak, vzdy sa da najst riesenie ked sa chce a ked obaja chcu a idu si za tym. Ja som sa s tym uz vyrovnala ale zo zaciatku to sakra fakt boli ale tak po case to prejde, mozno to obcas zaboli pri nejakej spomienke, mozno sa obcas vecer pristiihnes pri myslienke ze ou kde tam nastala chyba. co keby bolo to a teraz by bolo to..ale tak vecsinou minulost treba nehat ist a byt otvoreny buducnosti ale nikdy nehovor nikdy..drzim palce
Zalezi od okolnosti.Preco,co sa stalo ze nastal rozchod.Ja by som sa vratila,ale len v jednom konkretnom pripade.Stara laska nehrdzavie,ja v to verim ak to naozaj laska je/bola
no párkrát som to už urobila.. a pravdu povediac... neoľutovala som to... pretože s tým chalanom som až dodnes..samozrejme aj teraz sa hádame a máme nedorozumenia ale už nie tak ako na začiatku.. podľa mňa v niektorých prípadoch to pomáha .. keď sa dajú na druhýkrát ľudia dokopy...
nemyslim ....viem že na vzah musia byť dvaja a aj na rozchod a sú za to zodpovedný obaja... nemali by sme hladať starú známu dôveru kračať kuprednu a nebáť sa nových možnosti ...
... sama som zažila keď som sa vratila k ex..ake to je a uprimne nestalo to za nič... dôvera žiadna, a láska ?...aj tu poslednu zabil svojim vahanim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Zalezi to i od byvaleho vztahu.
... sama som zažila keď som sa vratila k ex..ake to je a uprimne nestalo to za nič... dôvera žiadna, a láska ?...aj tu poslednu zabil svojim vahanim...