mam znameho, ktory ked nacapal svojusnubenicu s inym chalanom chcel spachat samovrazdu a opil sa....ludia on mal 6 promile v krvi ja nechapem ako toto prezil...pytali sme sa ho preco to urobil ale povedal nam iba toto... "Pochopis ked to zazijes" co tym a
Také sklamanie je to najhoršie, čo môže človek zažiť. Vôbec sa nečudujem, že to spravil. Existuje len veľmi málo takých ľudí, s ktorými by to nepohlo... Samozrejme, iná otázka je, či je to vždy správne, takto zareagovať... Ale v každom prípade sa to dá pochopiť.
Môžu sa stať aj horšie veci. Niekto je taký, že je v takejto situácii schopný ich obidvoch zabiť (a možno potom aj seba). Tak teraz, čo je lepšie?
- Miluška, ak mi poviete, že toho pankharta máte radšej ako mňa, zabijem najprv jeho, potom vás a napokon seba.
- Ak vám veľmi nezáleží na poradí, prihováram sa za opačný postup.
ten kamarat ked dosiel z nemocnice domov...sa z toho spametaval...ta mrcha mu vypisovala sms potom aky je on nanic a tak....chlapec bol taky zniceny ze si 3 dni na to vpalil gulku do halvy...
hmm nemyslim si že je debil sama som si podobne zažila.A Neoplati sa koli skafranej laske zomriet aj ked to tak boli si mylsim ale mnoho krat sa to neda
ale fakt nikomu neprajem aby prezil to co on, nemozem povdat ze za to moze len ta holka ale ma na tom nadpolovicny podiel....zacalo to tym ze sa mu zabil najlepsi kamarat na aute, pokracovalo to rozvodom jeho rodicov, tak k tomu prispela ta holka a nakoniec mu este zistili leukemiu jeho mamicke
Vies to je aj tak, ak nemal nidky lasku a zrazu ju ma. Lubia sa na vzajom. a ide len tak po meste a zrazu nacapa svoju holku ako je s inym oblizuje sa a tak dalej. no no nezabije sa clvoek? vini seba, ze jej nedal to prave. ale prave ona sprivila chybu. ja ani neviem co by som spravil. ale mozno by som sa tiez chcel zabit. alebo by som sa na nu vykaslal. ale ani neviem co by som robil ja som sa v takej sytuacii ani nenachadzal. peto si myslim, ze dobre povedal. Pochopis ked zazijes
no ved prave to nechapem ako si povedal...mala pri nom vsetko robil pre nu tolko co som az niekedy nechapal ze clovek take nieco dokaze urobit....plnil jej zelania ktore niekedy ani nemyslela vazne, podla mna si ho vobec nezasluzila a tiez myslim ze to ona ho ma na svedomi...mozno budem svina ale v tomto pripade si to priznam...dufam ze jej niekto sravi presne to co ona jemu...ked sa ona tak zamiluje ako on milovaj ju nech jej niekto robi to co ona jemu lebo toto co mu vystrajala by ste neveril...a potom sa on obvinoval a vsetko davala za vinu iba jemu...a vies si predstavit ako to muselo boliet
Hmm ked je niekto strasne zamilovany je toho schopny i ked to urcite nieje riesenie..Mala som kamarata ktory tiez skocil koli abbe ale zo 4 poschodia,na stastie prezil a dostal sa s toho..Teraz ked si na to spomenie len pokruti hlavou..Vie,ze zivot ide dalej a co boli preboli..i ked to chce cas..
no bohuzial moj kamarat to dusevne nezvladol takze uz si akurat na neho spomyna nasa parta ze prisla o jedneho super kamarata a super cloveka, le vies to ma akoze dost nasralo ze ta co kvoy nej to vsetko bolo ani len na pohreb neprisla a dobre ze neprisla lebo by sme ju tam tak vykricali ze by odtial utekala....a si predstav ze prisli vsetci jeho kamarati a dokonca aj ty co ho nemali velmi v laske...a najviac kto tam plakal bola jedna holka co ho strasne chcela...kto vie mozno keby sme jej nevraveli aby mu nechala cas aby sa dostal z toho a dala by mu najavo svoje city tak by mozno bolo vsetko v poriadku takze ho v podstate mame na svedomi vsetci a to nas trapi...no v klubovni mame na stole jeho fotku a stale ked sme tam tak zapalime sviecky a dame nalejeme jeden poharik naviac a polozime k fotke a na stol polozime jeden dnom hore...u nas to znamena ze uz nepijes...takze mame to ako spomienku ze jeden z nas uz je tam hore a dava na nas sotatnych pozor a drzi nad nami ochrannu ruku...je to kamarat je ked uz medzi nami nieje ale stale citime ako keby bol pri nas.... Svt prisiel o jednho cloveka, no my sme prisli o super kamarata...
To sa neda tak povedat. Ten kto taky pocit nezazil tak nevie ake to je.
Ja som si to tiez hovoril. Ale ked sa fakt brutalne zamilujete, a potom sa na tom fakt brutalne sklamete, je to uz o niecom inom.
Tak sa so mnou rozisla moja velikaaa laska. Ked mi to povedala, zosiel som vytahom dole. Sadol som na motorku, a rozmyslal som rozmyslal ake to bude.
Potom som isiel smerom von s trnavy, a blizil som sa k najvecsiemu hlavnemu tahu. A isiel som s bocnej ulicky. Pridal som ale na 120 a zavrel oci.
A preletel som v poho. Nic sa mi nestalo akurat niekto zatrubil. Mal som stastie.
Ale zajebalo mi riadne. Potom som si uz nadaval. Keby tam nieco bolo tak je po mne. Proste som to spravil. Ked nad tym teraz rozmyslam, tak neviem pochopit ako som mohol spravit taku blbost.
ako vravel moj kamarat..... "NEZAZIJES NEPOCHOPIS"
az ked zazijeme to co on zazil vtedy si svoje konanie uvedomime no dovtedy mozeme iba marne premyslat co prezival v tej chvili ked sa rozhodol ze to spravi....
Musim ta pochvalit...asi najlepsia tema vo fore ktoru som kedy cital aj ked je smutna...ja by som sa dokazal kli laske zabit ja som dost sialeny a odvazny na to..dufam ze sa to nikdy nestane...lebo uz som nad tym rozmyslal kopu krat...ked som sa sklamal v laske...no a chcel som povedat ze mojho kamosa otec za strelil do hlavy lebo zistil ze ho "priatelka" podvadza...prejebal na nej cez pol mela...secky uspory co nasetril pre deti...zavolal jej a povedal jej ze sa zastreli a ona povedala ze tak sa zastrel a on to naozaj urobil...a ked si predstavite ze moj kamos prisiel domov a nasiel tam otca vyvaleneho v gauci z dierou v hlave....ani len ta lutost sa neda opisat ..trochu som nepochopil tomu lebo si najprv pisal ze ho poznas dlho a takeho super cloweka nenajdeme len tak a potom si napisal ze spachal samovrazdu
hmmm... ja som vzdy vravela ze cloveka ktory by sa zabil koli svojej druhej polovicke ze by mu nieco spravila alebo tak by som povazovala za uplneho uboziaka a chudaka ze premarni svoj zivot a vezme si ho koli nejakemu debilovu alebo krave ktora znici vztah ale teraz som uz pochopila aky je to pocit a chapem tych ludi lebo to sklamanie je vazne hrozne a boli to tak silno ze si to ani neviete predstavit on mal pravdu ze to pochopis az neskor ked to zazijes ja viem ze som sice ece mlada aby som nieco take hovorila ale ja som si toho uz tiez tu dost prezila a viem ake to je.pozeram sa na to kazdy den..
podla mna ano. ale iba vtedy ked je to naozaj ta prava laska a nie len nejaki vztah na par dni.citala som zopar pribehov kde hlavni hrdinovia(zalubene dvojice)zomru spolu. ved tak ak jeden z dvojice zomrie tak potom ten druhy bez neho nedokaze zit.
to an ale v tomto pripade tato holka vedela zit bez neho uplne v pohode....nevadilo jej ze spavala s inymi kym chodila s nim....a vies co bol najväčši paradox?? ked sa s nou zasnubil kupoval byt pre nic uz zaplatil zalohu na byt a tak nacapal svoju "priatelku" s inym chalanom a ona sa este tvarila stylom co ty tu chces...bol som vtedy tam takze viem o com vravim....som myslel ze toho chalana asi zabije ale napocudovanie som ostal prekvapeny ked mu povedal aby vypadol...som sa ho pytal ze ako to ze sa udrzal a nevrazil mu jednu....povedal mi nieco co som prekvapeny ostal....keby nechcela mat este inych tak by ich nemala..... zlomilo ho to lebo takto som ho este kvoly holke vystrajat nevidel....musel ju skramensky milovat...nie lubit ale milovat no co z toho ked niekoho milujes ked si to ten druhy nedokaze vazit....
hm keby ma opustil/podviedol atd. tak urcite nie neoplati... bola by som znicena dost dlho ale nestalo by za to umriet pre to...
ale ak umriet - ze by mu to nejako pomohlo, ze by mu to zachranilo zivot alebo co tak to ano... to by som dokazala, aj ked mylsim ze on by potom s tym pocitom zit stastne nemohol...
Ja ho chápem. Ja mam priateľku a hoc niesme spolu ak by sa jej niečo stalo neviem čo by som spravil. Kôli nej by som sa fakt zabil. Napriklad ak by jej moja smrť mala zachraniť život tak by som nevahal. A keby som sa dozvedel nieco take ako on ta by som uz nepisal túto správu.
Podla mna je to riadna blbost...za lasku umierat,tsss.... laska je len ubohy chemicky vzorec,hormony ktore sa nevedia vpratat do koze a ktore z teba spavia trosku... nic viac... o nicom inom ma este nikto nepresvedcil
na celkovo samovrazdy mam len jeden nazor(aj ked aj ja niekedy tuzim odtialto vypadnut...)-na tomto svete sme kazdy pre nieco a iba Pan Boh moze rozhodovat o nasom osude,cize aj o tom,kedy a za akych podmienok zomrieme...niesom osobne nejako krestansky zalozena,ale tato vec ma naozaj uputala...preto kto ma nejake myslienky typu,idem sa zabit...zabudnite na to,a myslite na tento vyrok...ci uz v Boha verite,alebo nie...majte sa pekne
Akurát som si uvedomil, čo za pesničku vlastne počúvam (HIM - join me). Radšej rýchlo prepnúť.
Za lásku k človeku sa umrieť neoplatí, lebo tá bez života stráca zmysel. Ale život bez lásky zmysel má. Podľa mňa zabiť sa je vrcholným stupňom nelásky voči sebe (aj voči Bohu).
Potom je otáka, že či tí ľudia o ktorých píšete umreli z lásky k druhému alebo z nelásky ku sebe.
picaa sprostaa... aa je mi to luuto.. ale osobne to dokaazem pochopit,... sklamanie dokaaze ranit najviac.. a hlavne, ked je od niekoho koho luubis.. to bolii velmi...
noo a co sa tyka samotnych samovrazd.. kazdy ma tuu slobodu rozhodnut sa ako bude zit... a aj to do kedy.. suu hranice, ktore uz nezvlaadne... a mysliim, ze v tomto priipade by som to na jeho miestne nezvladala ani ja..
och....je škoda, že dobrí ludia umieraju kvoli debilom ako bola tá baba. A neviem čo by som robila ja. Asi to isté. Ked do niekoho vložíš svoje nádeje, ked on je tvoja budúcnosť a zrazu je koniec, nič ti neostalo a si len nula, bez budúcnosti...neviem čo by som robila. /primnú sústrasť. A podla mna existuje niečo také ako karma. A tej babe sa to vráti.
fiiha par ziarivych prikladov preco je nebezpecne velmi sa zalubit!!!! ale priklanam sa k nazoru ze ta baba si zasluzi aby ju rovnako hnusne podviedol dakto koho bude mat ona velmi rada..nech vie co to je
No tak kazdy je iny charakter,kazdy znesie urcite veci inak...a ked chalan najde svoju snubenicu s inym,tak sa ani necudujem ze chcel spachat samovrazdu...ju musel teda riadne milovat.niektori ludia si nedokazu predstavit zivot bez tej ich polovicky,tak si povedia, ze na co budu zit na tomto svete,nemaju k tomu dovod...
no podla mna sa neoplati...lebo napr. ak ja sa sklamem v laske a nemam preto chut zit....nooo on si najde inu...jemu nas rozchod nic nerobii...bude si pokojne uzivat svoj zivot, bude stastny jak blcha...a ja??? ...ja sa zabyjem, ublizim si nejak...a co z toho mam ja??/ nic... a on??? no je rad ze ho neotravujem a moze si kludne uzivat svoj zivot
Fuha fuha no fakt to musime asi zazit ja keby som stratila svoju lasku nooo neviem prvy moment mysle zabijem sa ale asi by som to neurobila neviem. Tazko povedat.
..Takze..ja si myslim ze je to chore vziat si zivot koli niekomu aj ked viem ze pride este niekto lepsi..ale ked fakt zazijete nieco krasne s tou osobou a mate ju fakt velmi radi az priam ju milujete a ona vas podvedie alebo nieco podobne je to fakt tazke a v tedy by som si aj ja zobrala zivot keby sa mi nieco take stalo.. asik..by som to urobila newem..
Za lasku sa neoplati umierat, ked ta baba necha, lebo to nema zmysel, ale dokazal by som zomriet pre lasku tak, ze keby sme sa s tou babou lubili a ja by som jej tym mal zachranit zivot, keby som umrel, tak vtedy by som to spravil.
Tiez si myslim, ze sa neoplati zabit kvoli laske....jasne, ze niekedy sa tazko zabuda, ale vsetko raz prejde, len to chce asi cas....niekedy menej, niekedy viac....a nic sa nedeje bez priciny, vsetko ma svoj vyznam podla mna.....cize aj ked sa rozideme so svojou laskou, asi nas niekde caka niekto lepsi, a tento nebol pre nas asi ten pravy....mozno sa to tesne po rozchode tazko pripusta,ale verim ze to je tak.....rozidete sa s niekym uzasnym, ale stretnete este uzasnejsieho....:o)
ked som ja dostal kopacky, tak som mal podobnu naladu. ale nastastie ma to po sekunde preslo.
najlepsie je sa ozrat do nemoty. ja som nemal velmi daleko od tazkej otravy alkoholom.
ale zomriet pre lasku? to nie. clovek nema pravo brat zivot sebe, ani inym. radsej sadnut na bicykel a bicyklovat do odpadnutia, alebo robit nejaku cinnost na 999% az do odpadnutia.
ya, bohuzial,patrim medzi zastancow tooh nazoru ,ze laska ye yedin vec,kvoli ktorey sa oplati ay zomriet./akoo nadawate m ikolk ochcete/ale ya osobne som az prilis citlivy clowek na to,aby som v zufalstve z lasky dokazala zit daley keby som wedela,ze nemaam pre koho
Tanicicenka: No hej, mozno je tazke sa s tym niekedy vyrovnat, ale zase, vezmi si, ze podla vsetkeho pride niekto novy, lepsi....ak ste sa s tym starym rozisli, tak asi nebol ten pravy, ten sa este len najde :o)Bola by skoda zobrat si zivot, pretoze vzdy ta caka nieco nove...zivot je nevyspytatelny...
kvôli milovanému človeku by som možno zomrieť dokázala, pretože keď niekoho naozaj ľúbim, tak som ochotná urobiť pre neho všetko... na druhej strane je diskutabiliné čo pre koho znamená naozaj ľúbiť.
pre mňa je láska niečo obojstranné, nie že jeden chce a druhý nie...o čom to potom je? a naozajstná láska by ťa nikdy nedokázala sklamať... preto zo sklamania z lásky by som z mosta určite neskákala - život sa oplatí žiť kvôli iným veciam a nie jednému sklamanie, aj keď je akokoľvek silné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
spachal samovrazdu kvoli tomu, ze ho frajerka nechala..skocil zo 6 ci 7 poschodia panelaku, predtym sa opil a napisal list na rozlucku....
moj nazor..nikdy sa neoplati zabit sa kvoli niekomu...sklamanie pominie...vsetko chce cas...
MYSLITE NA TO, ZE PO BURKE NASLEDUJE SLNECNY DEN...
Môžu sa stať aj horšie veci. Niekto je taký, že je v takejto situácii schopný ich obidvoch zabiť (a možno potom aj seba). Tak teraz, čo je lepšie?
- Miluška, ak mi poviete, že toho pankharta máte radšej ako mňa, zabijem najprv jeho, potom vás a napokon seba.
- Ak vám veľmi nezáleží na poradí, prihováram sa za opačný postup.
Ja som si to tiez hovoril. Ale ked sa fakt brutalne zamilujete, a potom sa na tom fakt brutalne sklamete, je to uz o niecom inom.
Tak sa so mnou rozisla moja velikaaa laska. Ked mi to povedala, zosiel som vytahom dole. Sadol som na motorku, a rozmyslal som rozmyslal ake to bude.
Potom som isiel smerom von s trnavy, a blizil som sa k najvecsiemu hlavnemu tahu. A isiel som s bocnej ulicky. Pridal som ale na 120 a zavrel oci.
A preletel som v poho. Nic sa mi nestalo akurat niekto zatrubil. Mal som stastie.
Ale zajebalo mi riadne. Potom som si uz nadaval. Keby tam nieco bolo tak je po mne. Proste som to spravil. Ked nad tym teraz rozmyslam, tak neviem pochopit ako som mohol spravit taku blbost.
Ale vtedy to bolo ine, vtedy mi to bolo jedno.
2. ale nemozem si odpustit poznamku k tvojmu avataru.. fakt jebnuty
az ked zazijeme to co on zazil vtedy si svoje konanie uvedomime no dovtedy mozeme iba marne premyslat co prezival v tej chvili ked sa rozhodol ze to spravi....
a diky, neprosim....asi by som sa z toho spamatavala hodne dlho, mozno aj navzdy, ale vziat si zivot? taka "odvazna" zas nie som....
ale ak umriet - ze by mu to nejako pomohlo, ze by mu to zachranilo zivot alebo co tak to ano... to by som dokazala, aj ked mylsim ze on by potom s tym pocitom zit stastne nemohol...
a je rodiel sa opit na mol ked zistis ze ta podviedla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je obrovsky rozdiel, neviem preco to davas dokopy
ja som vypila jednu flasu wisky no newiem kolko som promile mala
ale bolo mi jedno na to este antibijotika
a spinkala som jak babetko dva dni
nechcela som sa zobudit uz nikdy a vsetko sa mi rucalo tak som to citila ze sa mi uz nechce zit
no ked som nedvihala tel za dva dni ta mu to jedno nebolo
ale ked prisiel ta sa ospravedlnoval za vsetko ako sa spravil.....potom som na sebou rozmyslala ci to vobec za nieco stalo co som spravila
ked ma clovek kriticke obdobie tak vobec nerozmysla co robi alebo co chce spravit
...no keby sa priatel nevratil urcite by som ani ja neostala zit
ja si myslim ze ona mu bola snubenica len pre nieco ine co on mal a ona to potrebovala..
Za lásku k človeku sa umrieť neoplatí, lebo tá bez života stráca zmysel. Ale život bez lásky zmysel má. Podľa mňa zabiť sa je vrcholným stupňom nelásky voči sebe (aj voči Bohu).
Potom je otáka, že či tí ľudia o ktorých píšete umreli z lásky k druhému alebo z nelásky ku sebe.
noo a co sa tyka samotnych samovrazd.. kazdy ma tuu slobodu rozhodnut sa ako bude zit... a aj to do kedy.. suu hranice, ktore uz nezvlaadne... a mysliim, ze v tomto priipade by som to na jeho miestne nezvladala ani ja..
zivot je nas preco si ho len tak zobrať?????????????????????????????????????????????????????????????????
Fakt nechapem!!!!!!!!!!
najlepsie je sa ozrat do nemoty. ja som nemal velmi daleko od tazkej otravy alkoholom.
ale zomriet pre lasku? to nie. clovek nema pravo brat zivot sebe, ani inym. radsej sadnut na bicykel a bicyklovat do odpadnutia, alebo robit nejaku cinnost na 999% az do odpadnutia.
pre mňa je láska niečo obojstranné, nie že jeden chce a druhý nie...o čom to potom je? a naozajstná láska by ťa nikdy nedokázala sklamať... preto zo sklamania z lásky by som z mosta určite neskákala - život sa oplatí žiť kvôli iným veciam a nie jednému sklamanie, aj keď je akokoľvek silné.