Keď vás nejaký známy poprosí, aby ste mu opravili PC, keď mu napr. odíde Windows, ako to väčšinou prebieha? Aké najčastejšie PC problémy riešite? No skrátka... podeľte sa o skúsenosti
Ja momentálne robím PC jednému typkovi... len bežne nahodenie XP-čk
dělám to len rodine
Kebyže viem, že ma budú zakaždým otraavovať s kadejakou vyskočenou tabuľkou/ vírusom/ inštaláciou kktín/ a sťahovaniu filmou a hudby, tak sa radšej tvárim, že neviem zapnúť pc
mamine kolegyne si myslia, ze na nahodenie windowsu, plus popr. stiahnutie driverov a nainstalovanie antivirusu a ms office treba minimalne doktorat alebo carovne schopnosti..
par notbukov uz sa ku mne cez nu dostalo a citim sa velmi trapne, ked mi vravi, ze si o mne myslia, aka som sikovna..
bože môj...keď treba niečo pokaziť tak to sa mi vždy podarí, ale niečo opraviiiť?
keď niečo mám s noťasom berem mobil a volám ako prvý @kosmiklove , ale on je ochotný podla nálady, potom dogyno, on sa snaží, ale väčšinou málo až skončím u @lordmmx
on jediný je schopný naozaj pomôcť:
ale predtým pomohol aj jeden chalan z nitry
a teraz by som potrebovala tiež pomôcť @rieper nepozrieš sa?
bezne veci kopu krat. pre kamosov a rodinu. najcastejsie poskladanie zostavy podla vybranych co najlepsich komponentov, nasledna instalacia systemu a ostatneho softu. uz bola aj oprava notasu. z telefonov vacsinou flash ROM za nejaku custom. Pri starsich telefonoch kedysi flash FW. poradenie pri nastaveniach softov, atd. neberem za to nic kedze su to bud to kamosi alebo rodina. pre ostatnych taketo sluzby neposkytujem. nemal by som na to ani cas.
@biancadetolle lebo som ti jasne povedal ze tebe pomahat v nicom nebudem...ked budes taka aka asi...a ako vidim uz tu balis dalsieho...tak prajem prijemnu zabavu..
no instalovat widle im poviem, ze to si vyklikajte sami ... skor sa ku mne dostali stroje ktorym odisiel HDD a data recovery to chcelo, alebo ho pokazeny rozbehat a fixovat MBR, virusy, pokazeny invertor, odpalene drivre, chyby s pamatou atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nahodenie XPcka - 5 eur
Kebyže viem, že ma budú zakaždým otraavovať s kadejakou vyskočenou tabuľkou/ vírusom/ inštaláciou kktín/ a sťahovaniu filmou a hudby, tak sa radšej tvárim, že neviem zapnúť pc
par notbukov uz sa ku mne cez nu dostalo a citim sa velmi trapne, ked mi vravi, ze si o mne myslia, aka som sikovna..
keď niečo mám s noťasom berem mobil a volám ako prvý @kosmiklove , ale on je ochotný podla nálady, potom dogyno, on sa snaží, ale väčšinou málo až skončím u @lordmmx
on jediný je schopný naozaj pomôcť:
ale predtým pomohol aj jeden chalan z nitry
a teraz by som potrebovala tiež pomôcť @rieper nepozrieš sa?
takže choručký heej?
to mi je záhada; na internet každý vládze ísť, ale do kostola to nie, že?
neboj, ja som iba srandovala
Aj dokostola, ale len tak na polnočnú, alebo na nový rok.
lebo na neho lezie niekto, ale na teba niečo?
to si radšej ani nepredstavujem
však nech si poňom lozí kto chce, ale že potebe si bude loziť čo chce...,
tá predstava sa mi akosi nepáči
hádať nestačí.
však keby si to neprežil do koho by som rýpala? haaaa? ty si ten najlepší objekt