Takze rad by som pocul hlavne od ludi, ktory maju optiku od Tcomu, ci su s tym spokojny, a ak niesu, tak preco, budem rad, ak sa vyjadria len ludia, ktory tu Optiku maju, nechcem tu citat spamy na viac stran ! dakujem
kto mate Tcom fiber pls dajte feedback, ja to tiez prave riesim chcel by som zmenit nextru.
Kamos co ma 30mbit od tcomu teraz nove, tak mu to robi takuto vec
teraz riesime ci to robi len torrent alebo cela linka, pripadne kde je problem. Ja som mal este ked bolo prve dslko na svk od nich prave a strasne problemy som mal, reklamacie a blabla otrasna komunisticka firma a preto od nich uz nikdy nic nechcem ani zadarmo. Ale kedze tu orange nie je kde byvam, tak prehodnocujem aj tuto najhorsiu alternativu.
akože ked máš torrent tak tahaáž akože naplno čo ja viem 70 MB ešte sa stažuj že taháš nelegálne veci a reklamuješ to to by som rád vydel ako by si to vysvetloval providerovy ... počúvajte mám taký problém tahám cez utorrent WAREZ a nejako mi to nejde naplno
Linka ma byt kvalitna a ma ist vzdy dobre, bez pocket lossu, s dobrou stabilitou a pingom. aj keby som tahal warez je to moja vec, podla zakona ti provider nemoze zasahovat do toho co tahas. a ked si platis mesacne X EUR za linku tak chces aby ti sla dobre ne?
@6 a ked si si nevsimol tak som nic nehovoril o rychlosti ale o tom kolisani ved sa kukni na ten graf to je hotovy osciloskop. mas pocit ze tak ma kolisat rychlost linky? (nie len torrent, ale CELA)
Pokial ja viem, tak ked mas upload, tak ti pokazde skacu pingy nie? momentalne som stale na 3mb/256 up ale uz som podpisal zmluvu na ten 30mbit ta som zvedavy teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kto mate Tcom fiber pls dajte feedback, ja to tiez prave riesim chcel by som zmenit nextru.
Kamos co ma 30mbit od tcomu teraz nove, tak mu to robi takuto vec
teraz riesime ci to robi len torrent alebo cela linka, pripadne kde je problem. Ja som mal este ked bolo prve dslko na svk od nich prave a strasne problemy som mal, reklamacie a blabla otrasna komunisticka firma a preto od nich uz nikdy nic nechcem ani zadarmo. Ale kedze tu orange nie je kde byvam, tak prehodnocujem aj tuto najhorsiu alternativu.