Zdravím,mám opuchnuté líco jak Mike Tyson po bitke o titul WBC a pravdepodobne to je zápal zuba(asi 5% šanca,že prievan).Bolo mi poradené dat klinčeky nato miesto a rozžut,tak to idem skúsit ale až o 3tej sa ku mne dostanú.Máte dáke domáce recepty nato?
klincek ti opuch nezmensi. Ma vsak silne anesteticke ucinky vdaka eugenolu.. avsak dlzka ucinku je iba niekolko minut, zo ziadaneho miesta sa rychlo dostava do krvneho obehu a degraduje v peceni.. Eugenol je pomerne toxicky, takze to s klincekami netreba prehanat
jaj a pre ludi čo sa chystaju napísat "chod k zubarovi" ,tak hej pojdem ale až na SVK a to je za 5 dní ...tu v Londýne je to mega drahé a ani netuším jak to tu funguje
TROJKLANNY NERV (nervus trigeminus) .Delí sa na tri vetvy: čelovú, lícnu a spánkovú. Veľkosť bolestivej zóny a charakter bolesti závisí od toho, ktorá z jeho vetiev je postihnutá.V prvom rade navsteva zubara dost caste ze zapal ide od korena zubov .., Ale po rozhovore s kamaratom patologom je cele spektrum diagnoz co to moze byt -moze to byt aj problem ušný - nie je to take jednoduche -mne menoval bakterialne infekcie az po alzheimerovu chorobu a ochrnutie ale neboj sa to sa teba asi netýka...Ak chces docasne riesenie tak poradim na tie klinceky sa vykasli ale zozen si liek /bohuzial na predpis/ praskovy Brufen600mg alebo mam odskusane Flector EP Rapid dost pomoze ale iba na docasne riesenie nez pojdes k tym lekarom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
kajsmentke