ja by som neopustila partnera,ale mňa by asi opustil chlap keby som nemohla mať deti..myslím si..neviem.. ja mám smolu-vlastne dúfam,že už ma smola opustila
@takemeaway@4 Nič v zlom, ale časom uvidíš ako tento názor úplne zmeníš - potom si na mňa spomeň. Inak sranda, čítať tu tieto vaše razantné, mladícky nerozvážne vyhlásenia.
takto. momentálne + najbližšie roky decko nepotrebujem. k malým deťom vlastne ani nijaký vzťah nemám. v budúcnosti možno by som si nejaké skúsila vychovať ale kebyže je jeden z nás neplodný, prežila by som to. ako vravím, nič mi deti nevravia... keby niečo, je tu adopcia a domáce zvieratká
@stage Nemienim sa s tebou hadat o tom, od malicka k deckam nemam ziaden vztah alebo velmi negativny a ani moja povaha mi nedovoli robit ziadne ustupy za vsetkych si pevne stojim stale.
ja stále tak vravím...v dnešnej dobe toto vôbec nie je problém a tak či onak je spústu detí, ktoré nemajú vôbec žiadnych rodičov, takže alternatíva by sa vždy vedela nájsť
fuuuha tak tot je ina dilema ...ja velmi chcem mat deti aj styri pat ale na druhej strane pre mna laska dozivotna znamena vsetko na svete a mat deti s clovekom ktoreho milujete musi byt nadherne spojenie vas dvoch ale asi by som vedela prezit keby aj on vedel, ze by se mali adoptovane alebo inka splodene deti
ja deti tak ci tak nechcem a ked dajakoho bduem milovat tak ho snad kvoli takej veci neopustim...sak je mnozstvo moznosti ako to riesit a nie takouto sprostostou
presne ako @blahoslavena - ja mám strach z tehotenstva, pôrodu...počítam, že som v tomto ešte nevyzrela a časom to príde...čiže v podstate by mi to aj vyhovovalo.
ale na druhej strane deti chcem vychovať, takže asi tá adopcia by nám zostala, no a rozhodne by som partnera kvoli tomu neopustila.
@Stage a co je na tom, ze by dali mladi prednost hladaniu alternativy pred rozchodom nerozvazne ? Vynimocne sa mi nahodou zda , ze reakcie su vcelku rozumne.
@galinka mne to tak velmi nepripadalo ale tak nech sa vyjadri on ako to myslel.... ale fakticky aspon v pripade tej neplodnosti (hoci podla mna by k tomu nemusel byt ziadny dovod) je fajn, ak sa nejakemu dietatu zachrani zivot
Neopustila. Deti sa stávajú zmyslom života snáď až keď prídu - a aj to by nemali byť jediným - inak by si museli všetci hodiť mašľu buď keby ich mať nikdy nemohli, alebo by ako dospelé ich deti "odišli" z domu. Pochybujem, že bez zmyslu života sa dá totiž žiť...
(No dobre. Nie je to celkom tak - sú aj ľudia, ktorí sú pre ne schopní robiť čokoľvek - sú ich zmyslom života a ani ich ešte nemajú. - neviem či by som chcela byť dieťaťom takto mimoriadne silne citovo na mňa upnutého rodiča)
mne by to aj teraz vadilo, môjho drahého by asi jeblo od smútku keby nemohol ma deti a to by mi bolo silno lúto keby sa trápil ešte aj koli tomu...dosť má so mnou starostí
@galinka pochopila a ďakujem, že si ma tu zastúpila počas mojej neprítomnosti. Navyše ma ohromila tvoja znalosťou mojich názorov v iných anketách. Milé prekvapenie.
@hluzar bola to reakcia na Takemeaway a jej obrovskú radosť z neplodnosti v komentároch @4 a @9
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale na druhej strane deti chcem vychovať, takže asi tá adopcia by nám zostala, no a rozhodne by som partnera kvoli tomu neopustila.
Ak si to prečítaš aj s tým príspevkom na ktorý reagoval...
Navyše tento názor prezentoval už v ankete ohľadom toho, v akom veku chcú mať Birdzáci deti a či vôbec
(No dobre. Nie je to celkom tak - sú aj ľudia, ktorí sú pre ne schopní robiť čokoľvek - sú ich zmyslom života a ani ich ešte nemajú. - neviem či by som chcela byť dieťaťom takto mimoriadne silne citovo na mňa upnutého rodiča)
@hluzar bola to reakcia na Takemeaway a jej obrovskú radosť z neplodnosti v komentároch @4 a @9