Ani ja som sa nespravil pri orálnom sexe, ale bolo to jednoducho nešikovnosťou partnerky. I keď... ono to nieje vyslovene nešikovnosť, ona sa fakt snažila a bolo to príjemné, len bola neskúsená.
ja som zacal s neskusenymi ked som sam bol neskuseny ale mal som aj skusene a tiez to neslo a samozrejme nerobim len oral zeny ma vzrusuju...az na to ze ze sa nespravim je inak vsetko v poriadku ja som len chcel vediet, dostat niaku inteligentnu a normalnu dpoved preco to tak je...
Toto je presne ono! vsetky hratky v posteli by mali byt vzajomne. Po druhe, je to vecou komunikacie. Je sice fajn, ze nam zvestujes, ze tvoja kocka to nevie, ale co my s tym?? V tomto sa musis rozpravat so svojou kockou a nie s nami.
Po tretie, mozno by nebolo zle, keby si jej aj ty obcas nieco splnil, nejake prianie, trebars by si jej ty pripravil prijemny oral. Nebud egoista, ze jej to nejde, komunikuj s nou, venuj sa jej a pojde to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@7 ja by som rad
baby ja si nemyslim ze ste nesikovne, prave naopak vela z vas je super šoferok, ste vynikajuce tanecnice, spevačky a viete človeka rozveselit...
bola to len uvaha ohladom fajky! a zatial som ani jednu zo svojich partneriek k fajke nenutil...
Wes... podvedomie je swina... ak ti niekdo hovori ze by si mal skusit chlapa tak to je dost prehnane riesenie
Mal by si skusit nieco ine nez len oral... - -
chapate? ...či
k téme. tak asi ťa celkovo nebie uspokojiť orálny sex. keď si sa nespravil pri viacerých, prečo by mala byť chyba v nich?
si to skús viac užívať...viac sa do toho vcítiť, je to úžasný pocit pre babu keď vie, že sa ti to páči, že to s tebou niečo robí
Po tretie, mozno by nebolo zle, keby si jej aj ty obcas nieco splnil, nejake prianie, trebars by si jej ty pripravil prijemny oral. Nebud egoista, ze jej to nejde, komunikuj s nou, venuj sa jej a pojde to...
nasiel som si taku ktora to vie..
Ze by ste sa mali o tom rozpravat...Ze co mate radi...a tak...