volal my kamarát a ked som to chcel zodvihnúť zrazu my nešiel display a neviem prečo vypol som ho a ked som ho zapol tak vôbec nereagoval ak niekto vie ako sa to dá opraviť nech napíše
najhoršia vec akú si mohol spraviť je vybrať si Orange Boston ... chod stým k operátorovi a keď ti to nevymenia tak sa ani nediv lebo na skladoch nemajú náhradné diely ešte k tomuto mobilu a strašne sa kazý ... zober si HTCčko nejaké to možeš hodiť o stenu 100x a vydrží a možno bude aj lepši ... len toto ktomu
@missythirteen = to je super tak keď ti padne ešte raz tak sa potom nesťažuj že ti nejde dotykový panel alebo niečo podobné ako tu u zakladatela fóra ^^ ....
no je pravda že niekedy zblbne ani on sám nevie prečo proste prepne mu a sekne s ním ale ináč často ide normálne je skvelý som s ním spokojná len vraj pre dospelého človeka je dosť náročný tak sa čudujem že mu rozumiem ja kým som si zvyklá fú na iné zložky sms zobrazovanie a všetko kurňa to bolo ale inač nellutujeeem je okéý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Stále sa mi samo vzpína a píše, že je zablokované, ked ho zapnem, tak mi najprv napíše, že nedaju skenovať siete a potom sa vypne.
WIFI mi doma určite funguje, lebo na laptope nemam problém... Ďakujem