Nazdar, nedávno doma mama spravila orechové mlieko čiže - vyluhovala orechy vo vode, vodu zliala do pohárov a pridala med (neriešte tie suroviny, sme na ozdravovacej diéte). Moja otázka je, či považujete tú vodu - "mlieko" za zdravé ...
@snilek odporucam aj zihlavovy caj ten je tiez dobry.
Ale nezabudnite do toho orechoveho pridat aj trosku soli, ta je tam tiez potrebna ako v kazdom takomto. pripadne podobne sa da spravit s makom, ale ten je najlepsie aj rozmixovat, pripadne mozes aj nechat prejst varom ale nemusis.
@snilek ano, je zdrave, aj ta zihlava sluzi na detoxikaciu + ja este odporucam surovu cviklovu stavu.....ono zalezi aku kuru chces robit a co vsetko chces ocistit?...
@snilek este doplnim, detoxikacia, na to je dobry aj zeleny jacmen a chlorella. Potom napriklad aj zeleny caj, cucoriedky. A hlavne na detoxikaciu ziadny med, lebo med su vlastne vcelie zvratky aj ked je to s casti aj zdrave, tak predsa to v ziadnom pripade nepomoze na detoxikaciu
pripadne take radikalnejsie riesenie je kavovy klistir ale musi to byt kava z pomletych zrn ziadne instantne varena minimalne 10minut, predcedena cez gazu, potom treba odpocivat minimalne 30minut po aplikacii . To som cital ze je velmi dobra vec hlavne sa to pouziva aj pri lieceni rakoviny tou gersonovou terapiou, ale osobne by som to nikdy nerobil, maximalne keby mam taku chorobu
Možno to môže byť zdravé. Skôr by som odporučila tie orechy zjesť celé, to mi príde o dosť zdravšie. Neviem povedať koľko minerálov sa z tých orechov do tej vody dostalo tým lúhovaním, nezdá sa mi to nejak . A vôbec, je nejaký dôvod prečo sa pri detoxikácii len tak nemôžu zjesť orechy a treba z nich robiť nejakú divnú vodu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
btw, vyvárať orechy mi príde trochu choré, ale tvoja vec
Ale nezabudnite do toho orechoveho pridat aj trosku soli, ta je tam tiez potrebna ako v kazdom takomto. pripadne podobne sa da spravit s makom, ale ten je najlepsie aj rozmixovat, pripadne mozes aj nechat prejst varom ale nemusis.
A ked si na ozdravovacej diete tak neviem preco tam mas med.
Ked chces detoxikaciu kup si caj Pu erh , alebo pi aloe vera atd.
pripadne take radikalnejsie riesenie je kavovy klistir ale musi to byt kava z pomletych zrn ziadne instantne varena minimalne 10minut, predcedena cez gazu, potom treba odpocivat minimalne 30minut po aplikacii . To som cital ze je velmi dobra vec hlavne sa to pouziva aj pri lieceni rakoviny tou gersonovou terapiou, ale osobne by som to nikdy nerobil, maximalne keby mam taku chorobu