Ahojtey chcem sa opýtať, aký máte názor na gayov ( homosexuálnych ) ?
Viem že pre viacerých sú to kurv* hnusne buzerantské... Ale čo keď to majú dané of narodenia ? Ja sa sám priznam, že som gay... Mal som s toho velke debki... No nemam mať s čoho
Kurv* hnusne buzerantske? lol netvrdim ze je slovensko prave top v akceptovani gayov ale zase este mi nikto v zivote nenadaval za moju homosexualitu takze predpokladam ze si z mensieho mesta/dediny, vo vacsich je to praveze beznejsie a uz normalne by som povedal.
No ved su to v prvom rade ludia. Ale nevadia mi až pokial nezačnu byť oplzlí na verejnosti. Ked sa chovaju normalne tak nie je problem. A tiez sami nepači ak nasilu niečo idu presadzovať.
@salora Kypré moc nemusím Inak robím si srandu, aj keď to je skutočne jedna z výhod. Ale inak tiež som mal také životné fazičky, žeby som si to skúsil s mužom - ale nedokázal som to. Nechápem ako ty si to dokázal so ženou v minulosti - ved to je to isté. Či dá sa až tak moc prekonať nevôlu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov