Jay = Chcel som najprv joe, ale to už bolo tuším obsadené a v tej dobe mal na slovensku koncert Jay-Z tak mi tam svietila ta reklama A okrem toho Jay je stredné meno Homera J. Simpsona tak mi to už bolo hneď jasné
Každý nick je svojím spôsobom originálny Inač by mohla odpovedať aj autorka ako prišla k nicku
TAKŽE KOHO ZAUJÍMA AKO SOM SA DOSTALA K MÔJMU NICKU:
Ani neviem nechcela som sa regnúť ako vždy mojim menom dominika a chcela som vymyslieť niečo originálne a zároveň také tajuplné, dlho som nerozmýšľala a prvé čo ma napadlo bola holá ritka, čiže holaritka Blondínku hocičo napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
dneska tu to us pisem treti x , kedze sa volam linda tak logicky, brr ale uprimne je mi z neho zle, ale nebudem tu saskovat a menit ho
a moj nick je neviem ci originalny ale co urvite je,je biologicky
a mna pobavilo na pokeci aKravickaUdelaBu
Každý nick je svojím spôsobom originálny Inač by mohla odpovedať aj autorka ako prišla k nicku
Ani neviem nechcela som sa regnúť ako vždy mojim menom dominika a chcela som vymyslieť niečo originálne a zároveň také tajuplné, dlho som nerozmýšľala a prvé čo ma napadlo bola holá ritka, čiže holaritka Blondínku hocičo napadne
No a potom suhlasim s ostatnymi
KITtYnka=treba vysvetlovat?-to by snad aj debil pochopil
@28 asi sa spojime dokopy
@30 jupííí! som tesiva
a kitty poviem ti s wewom si radsej nic dokopy nespajaj
@38 hmmm nejako uz zariadime
Tak ako mozes povedat ze nie si na chlapov? aspon trosicku musis
ale dobre ma aj teraz ten teapek!
ja taka neoriginalna .. ale originalnejsi mam inde ze pusinkaPepek .. aspom ini tak wrawia ze je origi ..
no a neeejdem tu tolkokrat menowat teeto nase originaly @o @51
- holaritka