Čo som čítal, tak sa to dostalo dosť do dezolátneho stavu kedysi Vraj číl v máji tam bolo 50% Brazílčanov, ale myslím že kedysi predtým o dosť viac.. tiež sú tam aj problémi s fake účtami, spammermi/floodermi, hate groups atp. Kedysi to myslím aj bolo na pozvánky (podobne ako vtedy Gmail), ktoré sa ukázali byť úplne na hovno, bo na Orkut aj na Gmail ich vedel zohnať každý debyl
No nvm, nemám tam asi moc známych (takisto ako aj na jabberi, ktorý je síce lepší ako ICQ, ale väčšinou sa tam môžem rozprávať sám so sebou ), tak tam nechojim.
@Hajzelodkosti to je pravda.. to je jeho jedina vyhoda... nepaci sa mi ze posiela tolko udajov o tom čo si prezeram na webe =D aj na webe je treba sukromie
@kokinka hej odosiela, ale nie preto, ze ta chcu pozorovat, dovod preco tieto udaje zbieraju je uplne iny. Ono tie udaje Google zbiera aj pri vyhladavani na Google takze ti to moze byt tri pat ci ich zbiera z vyhladavaca alebo z prehliadaca.
@kokinka to sa ti snazim vysvetlit, ze ta sleduju teda tvoje vyhladavanie aj bez chrome, to by si musela prestat pouzivat google v podstate kazdy vyhladavac to robi, takze by si nemohla vyhladavat. Google nic nepotrebuje tajit pretoze nezbiera citlive udaje ako meno, cislo uctu, obcianskeho, rodne cislo a pod. Jedine co vidi je tvoja IP ale tu moze zistit hocikto nie len google.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
No nvm, nemám tam asi moc známych (takisto ako aj na jabberi, ktorý je síce lepší ako ICQ, ale väčšinou sa tam môžem rozprávať sám so sebou ), tak tam nechojim.
Mierny offtopic, aj toto je zaujímavé, čo sa rôznych praktík Google týka: » eichler.blog.idnes.cz/c/48535/Komu-sl...
..ale aj tak mam lepší pocit ak ma nikto "nesleduje"
btw, na Gmaily sa mi objavila srandička menom Buzz, náramne pripomínajúca FB... žeby to bolo ono ?