Zdravim potrebujem zistit par informacii pre moju sesterku. Je totiz to z OA a chcela by ist studovat na VS, konkretne osetrvatelstvo. Ekonomiu si nevie predstavit studovat.
Takze moje otazky su.
Musi byt zo zdravotnej strednej skoly?
Z coho pozostavaju p
@kikabb jo dakujem ti, uz to mam prezrete, len sa mi to nezda, tie prijimacky pozostavaju z modelovych otazok? niekde som videl knihu modelove otazky pre bc studium na upjs, tak mam teraz zmatok v tom.
myslím, že keď si to slečna prejde, tak by nemala mať problém, samozrejme musí ovládať chémiu a biológiu, čo sa na OA neučí, takže by si mala dať rok pauzu a dobehnúť čo treba lebo je toho veľa a zložité veci pre niekoho kto to vidí prvý krát a nevyzná sa v tom a potom to na škole skúsiť
@gymnazista
Tento odbor študujem (som síce zo zdravotnej) a mám veľa spolužiačok, ktoré sú z gymnázia, obchodnej, dokonca aj kozmetičky síce majú trocha ťažší začiatok ako my, pretože my sme mali ohľadom zdravotníctva aspoň aké-také vedomosti, no v druhom semestri nás už dobehli
@nikol545 sesterka sa už informovala, povedali, ze robi len z biologie z cloveka test nejaky, ale tak neviem no, kedze ona je z OA, bude jej stacit zaklad cloveka z gympla? ci ma dohanat cloveka aj zo zdravotky? neviem v akom rozsahu to tieto skoly maju :x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» unibook.upjs.sk/index.php?route...
Tento odbor študujem (som síce zo zdravotnej) a mám veľa spolužiačok, ktoré sú z gymnázia, obchodnej, dokonca aj kozmetičky síce majú trocha ťažší začiatok ako my, pretože my sme mali ohľadom zdravotníctva aspoň aké-také vedomosti, no v druhom semestri nás už dobehli