A kde sú ľudia proti rasizmu ? stavím sa že keby sem niektorý z tých pičusov príde tak skôr okomentuje tú angličtinu vo videu a povie že to je len susedský spor
tento príbeh sledujem dosť pozorne a je to chudák, v beznádejnej situácii, nik mu nevie pomôcť, ako by všetci tajne dúfali, že mu prasknú nervy a urobí to ako ten pán z Devínskej ... je to veľmi smutné
tie silacke reci typu ze by si ich vyhodil do vzduchu ma vela ludi ale keby sia niekto z nas ocitne v podobnej situaci tak by uz nikto nemal take reci silacke ....ja osobne by som asi postavil najvacssi mur aky sa da legalne spravit a nainstaloval si kamery .....a ani by som s nimi nekomunikoval
ja popravde neviem co by som robila. urcite by som sa nedala zavret do basy kvoli nejakym ciganom. ale co ma dnes nasralo bol clanok od Ireny Bihariovej (veducej Ludia proti rasizmu) ktora aj tak stale mele svoje a obranuje ciganov. proste..to kde sme ?
moj nazr je ze romska otazka sa neda vyriesit bez toho aby sa porusili ich ludske prava.a kludne by sme to mali urobit. porusit ich prava a vyhodit ich odtialto. alebo ich vyhladovat. hocico. lebo oni aj tak nie su ludia takze ludske prava sa ich netykaju.c
Samé produktívne riešenia a zaujímavé názory tu vidím.
Krásne vidieť, ako ľudí, ktorým sa nechce rozmýšľať, nejaká extrémna situácia dovedie nie k rozumnému, ale rovnako extrémnemu zmýšľaniu.
A neviem, čo by som robil na jeho mieste, keď mu nepomôže polícia.
Asi by mi neostalo nič iné, ako sa odsťahovať
Ale nemyslím, že by mi natoľko preplo, aby som sa začal hrať s bombami, alebo si začal myslieť, že tí rómovia, ktorí zneužívajú sociálny systém, si žijú na vysokej nohe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tento príbeh sledujem dosť pozorne a je to chudák, v beznádejnej situácii, nik mu nevie pomôcť, ako by všetci tajne dúfali, že mu prasknú nervy a urobí to ako ten pán z Devínskej ... je to veľmi smutné
už sa odsťahoval
to musi byt strasne vtipne ked sa tam nieco dialo ....
@earl
ved plot ma aj kamery tam ma a co z toho? policajti ked dosli tak dosli ochranovat ciganov ..
kebyze mne niekto ohrozuje nonstop rodinu tak nevaham a vezmem zbran..lebo tu uz nic ine nepomoze
moj nazr je ze romska otazka sa neda vyriesit bez toho aby sa porusili ich ludske prava.a kludne by sme to mali urobit. porusit ich prava a vyhodit ich odtialto. alebo ich vyhladovat. hocico. lebo oni aj tak nie su ludia takze ludske prava sa ich netykaju.c
áno to by asi vyriešilo situáciu ale dať sa kôli tomu zvrieť nie je riešenie
zobrať rómom prává by bolo zlé lebo sú aj slušní rómovia a ty by si to odsrali tiež ... aj keď slušných rómov je málo ... :/
a áno odsťahoval sa už to nezvláda ale jeho otec tam stále býva a dom je pravdepodobne napísaný aj na neho takže su to v podstate jeho susedia
každý kto sa aspoň trocha vyzná do elektriky by mal vedieť že sa dá vyrobiť odpalovač ktorý je možné ovládať pomocou mobilných sietí.
Príklad: daruješ im prerobenú plynovú bombu a ideš na dovolenku
Krásne vidieť, ako ľudí, ktorým sa nechce rozmýšľať, nejaká extrémna situácia dovedie nie k rozumnému, ale rovnako extrémnemu zmýšľaniu.
A neviem, čo by som robil na jeho mieste, keď mu nepomôže polícia.
Asi by mi neostalo nič iné, ako sa odsťahovať
Ale nemyslím, že by mi natoľko preplo, aby som sa začal hrať s bombami, alebo si začal myslieť, že tí rómovia, ktorí zneužívajú sociálny systém, si žijú na vysokej nohe.