Ahojte, ja mám 15 rokov a kamarátka tiež momentálne oslavuje svojich krásnych 15 rokov. Oficiálne môže byť väznená a chceme tieto guľové narodeniny osláviť. Príde partia, pustíme si hudbu a chceme objednať pizzu. Také, ako alkohol neplánujeme, no chceli b
co si myslela "gulovymi" narodeninami? to mali byt akoze okruhle, ci len ja to nechapem?
inak, zahrajte si activity, aj ked, to je o to vacsia sranda, cim viac promile clovek ma
@lahtivik ževraj alkohol nie Ale čo to je oslava bez chlastu ? to si sadnete a budete sa hrať ? si aspoň trocha zožeňte, nemusíte sa strieskať ako prasce, ale trocha vypijete a hneď sa bude ľahšie hrať
Hm, moja oslava 15 bola u mňa doma, len naši urobili pizzu vonku v peci, dobroty a všetko. Len sme kecali, dokým sa nezotmelo, opalovali sme sa. A keď mi šiel seriál, tak som ich veľmi rýchlo vyprevadila
NenavádZam ťa na alkohol, ale aspoň taká 12 % ochutená sprostosť, s vodnou fajkou a s hrou Activity, by bola super oslava
Zažila som takých viac, časom to šlo už na vyše % alkohol. Večne sme mali tématiku, trebár´: retro párty..babkine veci na seba a šlo sa.
Raz sme sa aj dobre zhúlili. Ale to nerob.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak, zahrajte si activity, aj ked, to je o to vacsia sranda, cim viac promile clovek ma
nenechaj sa odradiť názvom, je to super hra pre super ľudí!
NenavádZam ťa na alkohol, ale aspoň taká 12 % ochutená sprostosť, s vodnou fajkou a s hrou Activity, by bola super oslava
Zažila som takých viac, časom to šlo už na vyše % alkohol. Večne sme mali tématiku, trebár´: retro párty..babkine veci na seba a šlo sa.
Raz sme sa aj dobre zhúlili. Ale to nerob.