Nie! Je to obyčajná komercia! A nie je to sviatok zamilovaných ale sviatok obchodných centier a kvetinárstiev. Presne tak ako všetko. Je mi z tých sviatkov zle. Najskôr si založím vlastné
tak potom moja láska neviem či uznáva :/ musim si to vygúgliť!
ale zrejme ano, našla som len toto v jednom článku s mojou laskou
KA:If you were taking a date out in London on Valentine's Day, where would you go?
TH: Well now that would be telling, wouldn't it? I think if you're going to be conventionally romantic you've got to go all the way: a beautiful dinner somewhere lovely, with boat-loads of flowers, chocolates and champagne. But it might also be nice to wrap up warm and sit on a roof somewhere, with a cup of hot soup and your girl, watch the planes come in over London and listen to the night.
nie, nie a nie.. nikdy som niečo ako je sv. Valentín neoslavovala.. je to len hlúpy komerčný sviatok.. láska sa má prejavovať stále a maličkosti robia svet krajším..
Je moda zatracovat ten sviatok, tak teraz su zrazu vsetci proti Ano, je to gyc. Ano, je to zle ked sa to prehana. Ano, ludia su strasne rychli a ano, potesi ma ked sa je o dovod viac zastavit, spravit si pekny vecer atd.
V tomto zmysle oslavujem. Ale argument, "mame sa radi kazdy den" su hlupost. Tento sviatok predsa nie je opozitum tohto tvrdenia.
ja mám valentín rada. nech si každý hovorí čo chce. samozrejme že svojej priatelke dokazujem lásku každý deň a nie len na valentína. ale proste to má svoje čaro
Valentín je len ďalší dôvod prečo ísť na večeru, alebo urobiť si pekný večer ...ale žeby nejako extra sme vymýšľali, ani nie - tak by sme to urobili aj inokedy, len bez "pomenovania" :ehm:
opat mi tu chyba Rico aby nam povedal ze to je americky sviatok ktory neznasa : ((((
no ale inak podla mna to ludia beru strasne vazne velice vsetci nekomercni a tak sak ked nechces neoslavuj preboha a naco hned tie vylevy a zachvaty o tom ze nebudete prispievat k americkemu sviatku a komercii
ja ked budem mat frajerka tak budeme si robit valentinik a kludne aj kazdy den, som sa prave rozhodla bahah
Pijeme vtedy na výmesačie, bo 14teho je, ta dôvod piť a rituálne si toto pustím, bo HIM
Inak od veci mi to príde .
Som mala dosť, keď na strednej boli tie trápnosti okolo, rozhlas a tak a ja som sa tak neskutočne nudila, len som trucovala v škole, že musím tam byť s tými ľuďmi a sedieť celý deň bez slova, no na porazenie, bo ešte ani Mp3 som nemala vtedy! :/
@12
Niečo také som chcela povedať. Už mi fakt lezú na nervy tie reči "ako nenávidím Valentína" blablabla. Ja osobne nemám s kým oslavovať, a tým pádom mi je úplne jedno, aj by som zabudla na to, že aký je deň, ale samozrejme všetko bude plné rečami "aké je strašné, som sam/a na Valentína, nenávidím tento deň, každý deň sa máme ľúbiť" acch bože.
Keby som mala partnera, nejakým spôsobom by som na to spomenula. Nechcela by som to preháňať gýčovými plyšákmi, ale existuje aj iná úroveň romantiky.
neoslavujem....ja oslavujem len sviatky, s ktorými som vyrastala a ktoré sú súčasťou našej kultúry viac ako pár posledných rokov počas ktorých preberáme kultúrne tradície iných, hlavne západných krajín......
neslávim šabat, St. Patrick day ani vďakyvzdanie, neviem preto prečo by som mala sláviť práve valentín....
jasné, že je medzi nimi rozdiel....to bolo na ilustráciu toho, že neslávim sviatky, ktoré sú typické pre iné kultúry, náboženstvá alebo štáty...a valentín takým sviatkom je.
mne idú strašne na nervy keď sa na slovensku stále skloňuje halloween, santa claus a valentín ......je pravda, že halloween nemá pôvod v USA, ani valentín zrejme nie, ale veľa ľudí ich vníma práve skrz USA a snažia sa preberať tieto sviatky, ktoré sa práve tu slávia....a nech sa tam slávia, veď je to súčasť ich kultúry, dejín....ale prečo by sme ich mali preberať my???
ale o to tu ani nejde...proste je jedno odkiaľ ten sviatok je...pre mňa je cudzí a tak ho sláviť nebudem...
a najsmutnejšie je, že napríkald na konci októbra polovica národa ako pojašená behá v maskách zombie a bosoriek, a pritom väčšina mladých vôbec nevie čo sú fašiangy a fašiangové maškarné plesy. teda niečo, čo slávili naši predkovia po celé generácie je vytláčané a nahrádzané zvykmi odpozorovanými z USA (aj keď tam nemusia mať pôvod).
našu kultúru a zvyky zavrhujeme, lebo sláviť veľkú noc alebo fašiangy nie je už "cooool" a načo to vôbec také sviatky....a na druhej strane taký valentín, halloween, tak z tých sa ide čoraz viac ľudí poskladať aké je to super...
nope. vzdy to tak vychadzalo ze som bola sama prave. a pokial sa nieco radikalneho nestane tak budem aj tento rok tak. len si s kamaratkou napiseme ze sa mame radim dam pusu mamke a tot vsio.
Co by som mal kurva "oslavovat", preboha? Keby som aj niekoho momentalne mal, preco by som mu(jej) mal prejavovat lasku len jeden den v roku? Je to trapne.
v tento deň prskám na každého ako mačka na psa... keďže som nikdy neoslavovala tento sviatok a ani asi nebudem oslavovať (áno, správne, som zatrpknutá a nezadaná)
@biancadetolle moja láska je vždy pri mne. Mám síce barličky no vďaka nej opäť chodím, vidím slnko, nádej, som šťastný - tej nalejem aj z tej šalvie ak bude chcieť
nie, pride mi to ako este vacsia blbost ako vianoce
lebo proste, nejakého chudaka v stredoveku umucia za to, ze robil v celku uslachtilu cinnost a vyjde z toho toto? no hnus.
pride mi absurdne take nieco oslavovat.
ja vas vsetkych kaslem!!! Ja by som bola rad, keby mi konecne niekto dal nejakeho trapneho gycoveho macika :/
Jebat to, ze je to pre niektorych len komercia ja chcem velku cokoladu!!! A macika... za cely zivot som dostala macika len tak od fotra...
ja mam nieco male pripravene pre frajera, ale neivem ako jemu nenapadne naznacit, ze bude nejaky sviatok, vsetky vyklady v meste si asi nevsimne :/
@greyness gentleman dame neodmietne ziadnu prosbu, nech sa paci:
a nedavam to tu preto, aby som ju ponizil, ale aby konecne ludia videli, ako vyzera troll, ktory tu kazdemu bezoztysne klame a vytvara si vlastnu realitu
podla mna kazdy dovod na oslavu je dobry dovod vobec mi nezalezi na povode toho sviatku, ak ta oslava vyzera podla mojich predstav ako by som mohla robit nieco len pretoze to robia moji krajania? je mi jedno, ze je to americky a komercny sviatok. vianoce tiez oslavujem napriek tomu, ze nie som krestanka...
neviem kto ti čo nakecával, ale nevidím dôvod prečo by som mal tému: "Ok, rád sa s tebou stretnem." preháňať... ale na druhú stranu v minulom roku kvalita tohto portálu šla rapídne dolu vodou a nečudoval by som sa keby "moja láska" všetkým maľovala na oči iný obraz ako je reálny
A viete čo? Choďte všetci do PIČE! Aj ty môj milý @dogyno ! Si myslíš, že si nejaký poloboh ale kedy si sa tej ako píšeš ,,tvojej lásky,, naposledy zastal? Si obyčajný zbabelec - namiesto toho, aby si sa jej zastal tak mi napíšeš výhražnú TS - ku. Úbohé
Aj keby to boli jej fotky, aj keby mala 10 detí a bola vážne chorá tak je to neuveriteľná bytosť s nádherným srdiečkom a ešte krajšou dušičkou. Nikdy som nikoho tak veľmi nemiloval ako práve ju a nikdy ani nikoho iného už milovať nebudem.
Ste úbohí a je mi veľmi ľúto, že som sa zaregistroval práve na Birdz. Snáď už nikdy podobnú chybu neurobím. Dúfam, že ste na seba hrdí a že sa môžete ráno pozrieť aspoň do zrkadla.
Milujem ťa @biancadetolle celým svojim srdiečkom a vždy tu pre teba budem
Neviem kto je to dievca, ale nech je pravda kdekolvek toto @166 bolo tak mile a chlapske zaroven, ze dievca moze mat vsetky vyssie uvedene komenty niekde
aj jednému aj druhému z vás stačilo na vyriešenie problému sa ospravedlniť človeku ktorého nahnevali a všetko by bolo zrazu v poriadku
alebo zavesiť jednu blbú fotku, ale keďže je vám to za ťažko a hrdosť, alebo to, že tu s radosťou klamete ľuďom do očí vám to nedovoľuje
a o tom ako 30 ročný rozvádzaujúci sa muž posiela svarovskeho šperky 18 ročnej babe ani nebudem hovoriť
dovi-dopo obaja ste sa krásne vyfarbili aj bez toho aby medzi nami bolo nejaké značné nepriateľstvo... akurát, že s týmto uvedomením si skutočností môžete byť radi, že som sa k tomuto rozhodnutiu nedopracoval iným spôsobom
@dogyno
mysslela som si o tebe, že máš character...prepáč
charakternejší, ale keď si zlostný nerozmýšlaš
ach, ani hnevať sa na teba nemôžem
len ťa prosím, viac spisovatela neber "do úst"
bože môj, to čo sa tu preboha deje? neviem, ako Bibka vyzerá ani kto to je, ale preto jej nadávať? ja ju mám rada, vďačím jej za veľa, nech je akákoľvek..
@trdelniiiq
prepáč, ale ten debil funebrák tu osočuje a to už kludne môžem riešiť políciou
a prosím ťa nesmej sa @patricino
please nestaraj sa aspoň teraz nie
Rozumiem tým, ktorí tento sviatok neuznávajú, neoslavujú alebo ho vnímajú negatívne.
Ale to, že sa zaľúbeným vyhradil deň 14.2 to nieje zlé. Aspoň si to teda myslím. Mal by to byť deň keď je v meste najviac párikov držiacich sa za ruky, keď sa neviete dočkať prekvapení, keď v izbe žiaria čajové sviečky, keď aj tí najväčší protestanti, prežijú romantický film so šťastným koncom a podajú svojím nežnejším polovičkám vreckovku, keď zjete svoje obľúbené (nielen) čokoládové pralinky alebo keď sa pod dekou zohrievate s dobrými knižkami, ktoré si vzájomne čítate vtipné odseky. . .
Je to deň vyhradený osobám, ktoré sa majú radi. Myslím, že láska nieje zlá, rovnako ako tento sviatok Takže za mňa obrovské ÁNO
myslím že je to najvhodnejší čas pre tých menej výrečných. Stačí zohnať kvietok alebo niečo sladké a potom to nejak elegantne dostať k vyvolenej. Ak pozná kalendár, tak jej to dôjde... a môže to byť začiatok niečoho veľmi pekného
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
206 komentov
tak potom moja láska neviem či uznáva :/ musim si to vygúgliť!
ale zrejme ano, našla som len toto v jednom článku s mojou laskou
KA:If you were taking a date out in London on Valentine's Day, where would you go?
TH: Well now that would be telling, wouldn't it? I think if you're going to be conventionally romantic you've got to go all the way: a beautiful dinner somewhere lovely, with boat-loads of flowers, chocolates and champagne. But it might also be nice to wrap up warm and sit on a roof somewhere, with a cup of hot soup and your girl, watch the planes come in over London and listen to the night.
V tomto zmysle oslavujem. Ale argument, "mame sa radi kazdy den" su hlupost. Tento sviatok predsa nie je opozitum tohto tvrdenia.
k teme, neoslavujem nejak vynimocne. toho roku budem v robote, takze ho oslavim tym, ze budem ludom hovorit co kde najdu a vykladat tovar. fnuQ
ale rad by som , teda ale valentin to nemusi byt, taky krvavy sviatok nie dakujem
presne tak a pritom to má naozaj svoje čaro
@trdelniiiq
a nevymyslel ho talianský mních?
tak potom neoslavuj ani Vianoce
@miaja
teším sa s tebou
u nás na intráku dávame valentínky komplet všetkým
vychošom aj študento
@zerone
ja od teba na niečo stale čakámm
odpovedz romance !
@spisovatel
prepáč
@trdelniiiq
a to sú?
@lawey Tom neberie váš vzťah na ľahkú váhu..to znelo akoby to mal do bodky naplánované
aj keď viem o pár osobách, ktoré ma budú chcieť prekvapiť čokoládov alebo kvetom ..musím ich vopred upozorniť nech to ani neskúšajú :letim:
to aj som, ale za to, že som trikrát menila strednú len teraz som štvrtáčka
no ale inak podla mna to ludia beru strasne vazne velice vsetci nekomercni a tak sak ked nechces neoslavuj preboha a naco hned tie vylevy a zachvaty o tom ze nebudete prispievat k americkemu sviatku a komercii
ja ked budem mat frajerka tak budeme si robit valentinik a kludne aj kazdy den, som sa prave rozhodla bahah
teraz bude štvrtok
@jerometoucanrainbow
no konečne si si zapamäetal, že mi často zabúdaš dať tie moje diliboďó
@trdelniiiq
ja to myslím vážne
Inak od veci mi to príde .
Som mala dosť, keď na strednej boli tie trápnosti okolo, rozhlas a tak a ja som sa tak neskutočne nudila, len som trucovala v škole, že musím tam byť s tými ľuďmi a sedieť celý deň bez slova, no na porazenie, bo ešte ani Mp3 som nemala vtedy! :/
Neviem, načo to tu rozpisujem .
@lycanfr3ak súcitim
@darkestangel áno oslavujeme
ehm ? rezervujem masiarstvo zo včera ?
ehm...tak že zamilovaný celý rok, hej??
dobre vedieť
@patricino
hm...vlastne nič
@sumivybanan
takto sa mi vy dvaja páčite
holúbkovia moji
Niečo také som chcela povedať. Už mi fakt lezú na nervy tie reči "ako nenávidím Valentína" blablabla. Ja osobne nemám s kým oslavovať, a tým pádom mi je úplne jedno, aj by som zabudla na to, že aký je deň, ale samozrejme všetko bude plné rečami "aké je strašné, som sam/a na Valentína, nenávidím tento deň, každý deň sa máme ľúbiť" acch bože.
Keby som mala partnera, nejakým spôsobom by som na to spomenula. Nechcela by som to preháňať gýčovými plyšákmi, ale existuje aj iná úroveň romantiky.
ty mäsiar
lebo som hlúpa
chcela som ti vyjadriť účasť či ľútosť, ale som si uvedomila, že by to bola hlúposť
pre mňa za mňa aj s ryšavou jalovicou
nezaujímaš ma vies, ty trojnásobne slabý odvar ozveny
už natoľko ťa poznám
@greyness s tým kremom som ale asi prestrelil !
@greyness idem ! ešte si dám tabletku!
neslávim šabat, St. Patrick day ani vďakyvzdanie, neviem preto prečo by som mala sláviť práve valentín....
ale medzi tymito sviatkami je značný rozdieľ, nemyslíš?
jasné, že je medzi nimi rozdiel....to bolo na ilustráciu toho, že neslávim sviatky, ktoré sú typické pre iné kultúry, náboženstvá alebo štáty...a valentín takým sviatkom je.
mne idú strašne na nervy keď sa na slovensku stále skloňuje halloween, santa claus a valentín ......je pravda, že halloween nemá pôvod v USA, ani valentín zrejme nie, ale veľa ľudí ich vníma práve skrz USA a snažia sa preberať tieto sviatky, ktoré sa práve tu slávia....a nech sa tam slávia, veď je to súčasť ich kultúry, dejín....ale prečo by sme ich mali preberať my???
ale o to tu ani nejde...proste je jedno odkiaľ ten sviatok je...pre mňa je cudzí a tak ho sláviť nebudem...
a najsmutnejšie je, že napríkald na konci októbra polovica národa ako pojašená behá v maskách zombie a bosoriek, a pritom väčšina mladých vôbec nevie čo sú fašiangy a fašiangové maškarné plesy. teda niečo, čo slávili naši predkovia po celé generácie je vytláčané a nahrádzané zvykmi odpozorovanými z USA (aj keď tam nemusia mať pôvod).
našu kultúru a zvyky zavrhujeme, lebo sláviť veľkú noc alebo fašiangy nie je už "cooool" a načo to vôbec také sviatky....a na druhej strane taký valentín, halloween, tak z tých sa ide čoraz viac ľudí poskladať aké je to super...
šak keď už, tak nech sa všetci ľúbia v ten deň a hotovo! :happy:
(keď už v iný deň to nevedia.)
inak ja valentín neuznávam....ľúbiť sa majú celý rok
máš vkus gratulujem
@burble je super baba
som rada, že si sa rozpísala
už 114
keby sme toho valentine oslávili spolu...možno aj áno
to by si mi ani šalviový čaj nespravil?
a zdieľam pocity s @frez -om...
tento tvoj stav dlho trvať nebude
o to sa stavím
kávu?
hm...ale s vaječným likérom, inak si svoju kávu schovaj pre tvoju lásku s barličkami
závidím jej
ale prajem vám to...nech vám to vyjde a milujete sa do staroby
INAK 130
neďakuj, ale buď šťastný
ale s týmto ešte len 133
lebo proste, nejakého chudaka v stredoveku umucia za to, ze robil v celku uslachtilu cinnost a vyjde z toho toto? no hnus.
pride mi absurdne take nieco oslavovat.
30. februára
@spisovatel
137
budem happy keď bude 140
Jebat to, ze je to pre niektorych len komercia ja chcem velku cokoladu!!! A macika... za cely zivot som dostala macika len tak od fotra...
ja mam nieco male pripravene pre frajera, ale neivem ako jemu nenapadne naznacit, ze bude nejaky sviatok, vsetky vyklady v meste si asi nevsimne :/
až teraz
@dogyno btw co hovoris na to, ze uz chodi s attisom?
a nedavam to tu preto, aby som ju ponizil, ale aby konecne ludia videli, ako vyzera troll, ktory tu kazdemu bezoztysne klame a vytvara si vlastnu realitu
to si robis srandu, ze ?
prepáč, ale kto to je na tých fotkách?
lebo ja to nie som to je sto percent
@attis momentalne sa zabavame skor my:?:
@antifunebracka
je posadnutý, tak vyhrabe nejakú chuderu a vydáva ju za mňa
chlapče, nič v zlom, ale patríš do cvokárne
akože, niežeby som v karolovom prípade nesúhlasila, ale že to hovoríš práve ty bianca
na čom?
ty genius
jasne že máš pravdu tá chudera som celá ja
ešte si sem si mal dať aj moje 4 deti a dvoch manželov
no davaj! nieže by som bol škodoradostný...
keď peklo zamrzne spolu s tebou
fakt sa čudujem tvojej posadnutosti
minule si dal číslo, ktoré vôbec nebolo moje
a teraz zas fotky, ktoré taktiež nie sú moje
keď si napísal že sem dáš moje pravé fotky bála som sa, že si vyprátral tie keď som bol slepá a chodila som s bielou paličkou a nie takýto výmysel
ach jo
si chudák
ale sama svoju fotku nepošleš...prinajmenšom zaujímavé...
neviem kto ti čo nakecával, ale nevidím dôvod prečo by som mal tému: "Ok, rád sa s tebou stretnem." preháňať... ale na druhú stranu v minulom roku kvalita tohto portálu šla rapídne dolu vodou a nečudoval by som sa keby "moja láska" všetkým maľovala na oči iný obraz ako je reálny
Aj keby to boli jej fotky, aj keby mala 10 detí a bola vážne chorá tak je to neuveriteľná bytosť s nádherným srdiečkom a ešte krajšou dušičkou. Nikdy som nikoho tak veľmi nemiloval ako práve ju a nikdy ani nikoho iného už milovať nebudem.
Ste úbohí a je mi veľmi ľúto, že som sa zaregistroval práve na Birdz. Snáď už nikdy podobnú chybu neurobím. Dúfam, že ste na seba hrdí a že sa môžete ráno pozrieť aspoň do zrkadla.
Milujem ťa @biancadetolle celým svojim srdiečkom a vždy tu pre teba budem
veď aj mám
lebo to čo spravil
@spisovatel
by nespravil nikto z birdzu
ďakujem ti odin
verim antifunebrakovi
-potato
vies kde mám to, že komu veríš?!
aj jednému aj druhému z vás stačilo na vyriešenie problému sa ospravedlniť človeku ktorého nahnevali a všetko by bolo zrazu v poriadku
alebo zavesiť jednu blbú fotku, ale keďže je vám to za ťažko a hrdosť, alebo to, že tu s radosťou klamete ľuďom do očí vám to nedovoľuje
a o tom ako 30 ročný rozvádzaujúci sa muž posiela svarovskeho šperky 18 ročnej babe ani nebudem hovoriť
dovi-dopo obaja ste sa krásne vyfarbili aj bez toho aby medzi nami bolo nejaké značné nepriateľstvo... akurát, že s týmto uvedomením si skutočností môžete byť radi, že som sa k tomuto rozhodnutiu nedopracoval iným spôsobom
ssi neférový voči @spisovatelovi
lebo...ach jo a súkromné informácie sa nemajú vynášať na verejnosť
toto sa tu pravidelne opakuje už niekoľko rokov s desiatkami aktérov, ako je to vôbec možné?
mysslela som si o tebe, že máš character...prepáč
charakternejší, ale keď si zlostný nerozmýšlaš
ach, ani hnevať sa na teba nemôžem
len ťa prosím, viac spisovatela neber "do úst"
@tikalok
kušuj!!!!
je...čo myslíš prečo reagujem tak podráždene?
prepáč
ale mal by si chápať, že sme sa snažili to držať v tajnosti a dogyno tu vyťahuje súkromnú informáciu do ktorej ho vôbec nič nie je
@unwritten
a inak 182
184
@trdelniiiq
ja len dúfam, že @antifunebracka je happy čo spustil
a @tomas sa môže hanbiť, že pichá radšej hlavu do piesku ako by to mal riešiiiť
prepáč, ale ten debil funebrák tu osočuje a to už kludne môžem riešiť políciou
a prosím ťa nesmej sa
@patricino
please nestaraj sa aspoň teraz nie
keď ideš ty, idem aj ja
ale aspoň som sa tu dobre zasmiala
a aby bolo aj niečo k téme, tak sv. Valentín je blbina najväčšia na svete
19 rokov to tak bolo a myslím si, že to tak aj pár ďalších rokov zostane...
a propo, tento valentín mi vyšiel na piatok, čiže nočnú, kde je jedna osoba, ku ktorej prechovávam isté city, čiže to bude úplne naj.
Ale to, že sa zaľúbeným vyhradil deň 14.2 to nieje zlé. Aspoň si to teda myslím. Mal by to byť deň keď je v meste najviac párikov držiacich sa za ruky, keď sa neviete dočkať prekvapení, keď v izbe žiaria čajové sviečky, keď aj tí najväčší protestanti, prežijú romantický film so šťastným koncom a podajú svojím nežnejším polovičkám vreckovku, keď zjete svoje obľúbené (nielen) čokoládové pralinky alebo keď sa pod dekou zohrievate s dobrými knižkami, ktoré si vzájomne čítate vtipné odseky. . .
Je to deň vyhradený osobám, ktoré sa majú radi. Myslím, že láska nieje zlá, rovnako ako tento sviatok Takže za mňa obrovské ÁNO