Zatiaľ to je vždy tak že keď sa na niečo veľmi teším a plánujem to tak sa to nenormálne všetko poserie!! Takže radšej neplánujem a všetko beriem tak ako to príde
áno a teraz sa teším, lebo 22.6. mám 18 a s kamarátmi máme na pláne týždňovú chlastačku takže som sama zvedavá, ako to dopadne, lebo to bude prvý krát, čo budem narodeniny oslavovať alkoholom ale mám rada oslavy, lebo vtedy býva veľká zábava
@shoshana - len si daj pozor aby si nedopadla ako niektoré dievčatá ktoré vídavam vždy v sobotu ráno ako nenormálne plačú že ich podje*ali alebo podobe Vtedy už je neskoro rozmýšľať nad tým že toho alkoholu bolo asi priveľa
Dřív jsem slavila... Velký oslavy, hromada kámošů.. Pak jsem přišla na to, že to k ničemu neni. Ty dárky stejně za nic nestály a většina chodila na oslavy jen aby se nažrala dortu apod... Kdybych měla nějaký opravdový kamarády, asi bych je pozvala a slavila bych. Ale já žádný nemam.. Jsem vlastně ráda, když si na moje narozky vzpoměnou vlastní rodiče, natožpak ti rádoby kamarádi..
@pawlo pokiaľ človek vie, kde má mieru, je to fajn, nemyslíš? nebojím sa toho, že by som urobila niečo, čo by som ľutovala, nebudem piť predsa prvý krát v živote. chápem tomu, poznám veľa dievčat ale aj chalanov, ktorí nevedia, kedy majú dosť a chcú sa hlavne opiť až do nemoty ale však idem oslavovať 18 - čiže dospelosť, tak sa nemusím zryť ako nejaký pubertiak. ide o tú srandu mierne sa opiť, potrepať pár odveci hlášok, ísť domov, zobudiť sa s opicou ísť zas do baru a piť ďalej. veď nič nezvyčajné... viem, že to vyznelo ako keby som bola nejaký neskúsený alkoholik, čo sa teší z toho, že bude vracať pod stolom, ale nie, fakt nie
Tento rok určite neoslavujem (klamem, pôjdem sa najebať jak sviňa, ale aj tak, neznášam ten vek čo budem mať (blee) ), ale ináč zvyknem, ale nie vždy,podľa veku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ja to mam dost crazy kedze som sa narodil na vianoce presne
@hangtime11 @15 to ti tak strasne vadia cesi? a ak aj hej, tak trosku aspon kontroluj svoj slovnik..
pre mňa je to deň ako každný iný dokopy nič zaujímavé..ale pocit je to fajný občasO_o v piatok bude