mi s babami píšeme uletené basničky , ale v realy to neoslavujem s chalanom..
sice ako "malá" som vždy túžila to nejak velmi nechutne romanticky osláviť...nesplnilo sa...ale neni to potrebné
Príde mi to trošku divné...
Keď niekoho ľúbime...fakt mu prejavujeme city každý deň
A uvidí sa o rok ako vtedy bude vyzerať náš Valentín...
Tí čo sú slobodní možno už nebudú a prestanú hundrať ...
neoslavovala som valentina lebo nebolo s kym....ale minuly rok sa to zmenilo...a vlastne toto bude moj druhy krasny valentin... aj ked si lasku vyznavame casto a nie len na valentina paci sa nam ten den (ale my mame valentina kazdy den)
Valentín nie je americký sviatok. Valentín sa začal vyznávať už veľmi dávno v Európe, patrónom bol nejaký sv. Valentín, (viaže sa aj k nemu nejaký príbeh tuším) ktorého hrob sa dokonca pravdepodobne nachádza v na Slovensku (kde presne už neviem)
akoze ruzu dostane moja mila kedykolvek cem jej ju dat privesok taktiez proste ked citim ze u to potesi a chcem tak dam a nie len na jeden den.. ani neviem preco je valentin valentinom a maju sa davat zalubene darceky a pohladnice
NA VALENTINA DAM PRIATELOVI LEN SYMBOLICKY DARCEK NEJAKU MALICKOST COKOLADU ALEBO TAK A ON MNE DA NARODENINOVY DARCEK A TAK VLASTNE OSLAVUJEM VIACMENEJ LEN NARODKY A CO SA TYKA VALENTYNA AKO TAKEHO BOL TO CLOVEK S OBROVSKYM SRDCOM TAKZE JE PEKNE ZE SA NIECO TAKE TAK TROCHU AJ OSLAVUJE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
sice ako "malá" som vždy túžila to nejak velmi nechutne romanticky osláviť...nesplnilo sa...ale neni to potrebné
..bolo by to príliš očakávané..
@dzi Tak ale to je nespravodlivé. I tak nebudeme hlasovať za tie ostatné hnusné možnosti, takže to nič nezmení.
Presne tak a to by riešilo aj problém očakávanosti, pretože chujovina by narozdiel od stupídneho sviatku nebola príliš očakávaná
Keď niekoho ľúbime...fakt mu prejavujeme city každý deň
A uvidí sa o rok ako vtedy bude vyzerať náš Valentín...
Tí čo sú slobodní možno už nebudú a prestanú hundrať ...
Američania to len skomerčnili.