Chalani , zaujima ma váš normalny nazor ..Ako by ste sa cítili ako by ste chápali keby sa vám prihovorila nejaka baba s, ktorou sa maximálne zdravíte a stretávate v škole ..Len tak ma to napadlo, pretože kamarati mi vždy radia veci typu, vyzleč sa a pojeb
Tak keď už sa zdravíme a zastaví ma niekedy,že "ahoj čo nové" ja odpoviem klasicky "ale nič,všetko po starom" a ona povie "to je dobré alebo zle?" a už kecáme a je to v pohode. Potom dalej môže pokračovať podľa toho o čo jej ide.
No keby sa ku mne prihovorí dievča reagoval by som asi podľa toho ako sa mi páči. Ak by sa mi nepáčila odpovedal by som normálne ako každému a snažil sa konverzáciu čo najskôr ukončiť..
ono vieš. ak sa chceš s niekým zoznámiť, tak to zdravenie sa je fajn začiatok. potom ho nájdeš na fb, párkrát ho šťuchneš, napíšeš mu. potom založíš fórum o tom, prečo neodpisuje, následne prečo sa ti prestal zdraviť a posledné bude, že ako si nájsť chalana.
right?
v tých dávnejších časoch bolo úplne normálne, že keď saniekto s niekým chcel zoznámiť, tak sa mu prihovoril, ale to už sa dnes nenosí..
@soraya ..na fb si ma pridal, ale v ostatnom nejdem pokračovať , nejdem mu ypisovať ani zaťažovať uživatelov birdzu podobne otravnymi forami ako je toto len som proste chcela počuť nejake normalne nazory..pretože napriklad mne jeden chalan povedal, že by sa citil divne keby jeho oslovovai baby , že jednoducho on chce byť ten čo si vybere a prihovorí sa ..no a tak ..
@soraya ..hej no máš pravdu mne to je jasne v podstate ..totiž som rada, že ho dokážem vôbec odzdraviť a neviem si nejak dodať odvahu ..aj keď on to nebude riešiť a bude brať uplne v pohodke .. tak ja zatial budem rozmýšlať nad zachrankou ..asi je to znak, že by som sa mala vykašlať na taketo detske reči a dalej sa učiť lebo už melem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
normálne sa prihovor a nič nesil.
No keby sa ku mne prihovorí dievča reagoval by som asi podľa toho ako sa mi páči. Ak by sa mi nepáčila odpovedal by som normálne ako každému a snažil sa konverzáciu čo najskôr ukončiť..
right?
v tých dávnejších časoch bolo úplne normálne, že keď saniekto s niekým chcel zoznámiť, tak sa mu prihovoril, ale to už sa dnes nenosí..
toto je vec, čo ma učil môj dedko... DEDKO!
Staré to je ako svet sám a toto nepoznáš? Kua asi som fakt starý...
kua deti fejsbúkové, ja som debil a drevo, ale toto by som si všimol
-choď za ním so slovami" ak by som ťa pozvala na rande šiel by si?"
alebo " páčim sa ti... páčiš sa mi?"
hej je to trápne, ale účinné.
Keď už ho poznáš.